Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

Dinamo darežljiv uoči derbija: Hajdukovim navijačima čak 3200 jeftinijih ulaznica

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.02.23. | 14:15

Iz Maksimira su navijačima najvećeg rivala izašli ususret i dali im više od propisanog minimuma, pet posto kapaciteta stadiona

Hajduk je počeo prodaju ulaznica za svoje navijače za derbi u Maksimiru (nedjelja, 15 sati), prodaju se u Odjelu za članstvo na Poljudu. Cijena je pet eura, što je jefitnije od prijašnjih derbija kad su Hajdukovi navijači ulaznice za južnu tribinu Maksimira plaćali 40 kuna. Ulaznice će se moći kupiti do petka 24.veljače u 12 sati, naravno, pod uvjetom da ne budu ranije rasprodane.

Osim niže cijene nego za prijašnje derbije zanimljivo je da je Dinamo bio darežljiv prema navijačima Bijelih i brojem ulaznica, tako će Hajdukovi pristaše moći kupiti čak 3200 ulaznica, što premašuje propisani minimum od pet posto kapaciteta stadiona. A više je i od 2500 ulaznica, koliko su na raspolaganju imali 'hajdukovci' na zadnjem derbiju u kolovozu i u nekim ranijim prilikama. Dinamo, inače, još nije odredio cijene i vrijeme prodaje ulaznica za ostale tribine, ali ne sumnjamo da će interes za derbi biti velik, na svim tribinama, što pokazuje i posjeta na nedjeljnoj utakmici u Varaždinu. Tamo je bilo više od 7500 tisuća gledatelja, velikom većinom Dinamovih navijača pa u nedjelju na derbiju, naravno uz želju da i vremenske prilike budu poput varaždinskih, možemo očekivati barem 15 tisuća gledatelja. Da i dekor bude u skladu s derbijem. (T.N.)



Tagovi

HajdukGNK DinamoHNLHrvatska nogometna ligaTorcidaDerbiStadion Maksimir

Ostale Vijesti