Dinamo na ljeto prodaje jednog od najvažnijih igrača

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 29.04.19. | 07:50

Prijelazni rok kuca na vrata.

Europska sezona uspješna kao rijetko dosad, prvenstvo je u džepu, lov na trofej pobjednika Kupa još uvijek traje. Savršena sezona zagrebačkog Dinama bliži se svome kraju, a dolazak ljeta znači samo jedno - nove prodaje, kupovine i slaganje momčadi za napad na Ligu prvaka. 

Iz Dinama su već nekoliko puta ponovili kako neće biti previše promjena. Najviše se spominjao odlazak Olma, ali najbolji igrač Dinama nedavno je rekao kako želi još jednom pokušati napasti proboj u elitno klupsko natjecanje. 

Međutim, kako prenose Sportske novosti, na Maksimiru se spremaju na odlazak ponajboljeg igrača u momčadi - Izeta Hajrovića. Sjajni igrač iz BiH bio je jedan od ključnih kotačića u pohodu na europsko proljeće, no ugovor mu istječe na zimu, a ponude za njegove usluge već su sletjele na adresu njegovih predstavnika, dok mu u Dinamu neće raditi probleme ako se otvori mogućnost za transferom koji će zadovoljiti sve obje strane. 

Osim Hajrovića, kandidat za odlazak je i Petar Stojanović. Slovenac je u Dinamu već tri godine, bio je standardan u europskim utakmicama te time privukao interes inozemnih klubova. Prema izvorima iz menadžerskih krugova, uskoro će na Maksimir stići zadovoljavajuća ponuda za njega, tako da će vodstvo hrvatskog prvaka biti primorano potražiti novu opciju za tu stranu, uz već postojećeg Moharramija. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Petar StojanovićIzet Hajrović

Ostale Vijesti