Dinamo zamalo dobio neočekivanog suparnika u kvalifikacijama

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.08.20. | 15:58

Veliki problemi za mogućeg rivala Modrih u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Dinamo će sutra saznati protivnika u drugom pretkolu kvalifikacija za Lige prvaka. No, malo je nedostajalo da ga saznaju ranije i da to bude autsajder Floriana.

Naime, Cluj koji je izraziti favorit u ovom meču, a prilikom ždrijeba već je bio praktički proglašen protivnikom Modrih, skoro nije ni otputovao na Maltu i to sve zbog koronavirusa. Rumunjske vlasti su u ponedjeljak navečer obavijestili javnost o novim mjerama, zbog velikog broja zaraženih, među kojima je i zabrana putovanja u određene zemlje pa su tako blokirani i svi letovi na Maltu.

Uprava Cluja je morala uložiti sve moguće napore da im se odobri put na Maltu te su na kraju ipak dobili zeleno svijetlo od ministarstva Vanjskih i Unutarnjih poslova i utakmica će se odigrati, prenosi tamošnji Ziare.com.

No, pitanje je u kakvom će oni stići stanju. Naime, pandemija koronavirusa je žestoko pogodila aktualnog prvaka Rumunjske, reprezentativac Alexandru Paun sigurno neće igrati na Malti, a najvjerojatnije ni protiv Dinama ukoliko prođu, trener Dan Petrescu je na posljednjim testiranjima bio negativan te bi trebao voditi momčad u ovom dvoboju, a na terenu bi trebali biti naš Damjan Đoković kao i Mihail Bordeianu te Grzegorz Sandomierski.

Međutim, pitanje je u kakvom će oni biti stanju i kakvu je posljedicu ostavila kornavirus na njih. No, jedno je sigurno nisu Rumunji više takvi favoriti kakvim ih se prikazalo kod ždrijeba pa bez obzira što igraju protiv amatera s Malte.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

koronavirus

Ostale Vijesti