Dinamo ga je predstavio kao veliko pojačanje, a pola godine kasnije odmara na Jadranu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 17.08.20. | 08:11

Što se događa s „novim Olmom“?

Dinamo je prije pola godine predstavio Matiasa Godoyja kao veliko pojačanje te je najavljivan kao  novi Olmo. Modri su talentiranog ofenzivca uzeli iz argentinskog drugoligaša Atletico Raffaele na posudbu za 300 tisuća eura uz obavezan otkup na kraju sezone za 1,5 milijuna eura.

Međutim, stvari su se promijenile u vrlo kratkom roku. Naime, Argentinac nije ni upisao službeni nastup za Modre, a već je na izlaznim vratima. Problemi kao da su krenuli s koronom pa je mladi Argentinac zbog loše prometne veze malo rastegnuo boravak u domovini, a kad se napokon pojavio svi su očekivali kako će ostati u krugu momčadi. Međutim, njega nema na popisu igrača za završni turnir Lige prvaka iako je 18-godišnjaku tamo mjesto, ali zato na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije s odmora na Jadranu. Kako nema naznaka da je Godoy ozlijeđen, očito da Argentinac broji zadnje dane u Hrvatskoj.

Godoy je od dolaska na Maksimir upisao samo tri utakmice za Dinamo II te 19. minuta protiv Bayerna u utakmici Lige prvaka mladih.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

 


Tagovi

Matias Godoy

Ostale Vijesti