Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Dinamo dovodi vratara Sarajeva za 400 tisuća eura kao zamjenu za Livakovića?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.05.21. | 21:49

Mediji iz susjedstva sugeriraju kako su u Maksimirskoj 128 pronašli zamjenu za svoju 'jedinicu' ukoliko on ostvari transfer ovog ljeta.

U slučaju da Dominik Livaković ovog ljeta ostvari svoj prvi inozemni transfer, s kojim će sigurno postati 'najskuplji' vratar u povijesti Dinama, mediji iz susjedstva, točnije Sportsport.ba, javlja kako će njegova zamjena postati Vladan Kovačević.

Riječ je o 23-godišnjem vrataru Sarajeva, inače rođenom u Banja Luci, koji je na Koševo stigao u veljači 2016. godine iz mlađih kategorija Željezničara iz Banja Luke.

Kovačević je prema Transfermarktu jedan od igrača s najvećom tržišnom vrijednošću u Premijer ligi. Iako ga spomenuti portal trenutno vrednuje na 800 tisuća eura, mediji iz susjedstva navode kako bi ga Dinamo doveo za 400 tisuća eura te postotak od sljedeće prodaje.

No, to je već samo po sebi upitno, jer je otprije poznato kako Dinamo nikad ne ugrađuje postotak od sljedeće prodaje u transferima igrača koje dovodi.

Ove sezone, Kovačević je za Sarajevo skupio 25 prvenstvenih nastupa. Primio je 20 pogodaka, 10 puta je svoju mrežu sačuvao netaknutom, a njegova momčad trenutno se nazali na prvom mjestu Premijer lige sa samo dva boda prednosti od Borca.

Istaknimo za kraj kako u slučaju prodaje Livakovića gotovo pa sigurno Dinamo planira dovesti novog vratara budući da bi u tom slučaju ostali samo na Danijelu Zagorcu, Ivanu Nevistiću i mladom Dinku Horkašu.


Tagovi

Vladan KovačevićFK SarajevoSarajevoDinamo Zagrebnogometni transferitransferiTransfermarkt

Ostale Vijesti