REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Dijete Slaven Belupa zabilo golčinu iz slobodnjaka s 30 metara za CSKA (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 31.07.21. | 19:32

Centralni veznjak je taman stigao s posudbe u Kasimpasi

Drugo kolo ruskog prvenstva nam donosi ljepoticu od pogotka! Kristijan Bistrović je na najbolji mogući način opravdao svoj povratak u prvu ekipu nakon posudbe u Turskoj. Pripao mu je zadatak izvođenja slobodnog udarca s nekih 30 ili malo manje metara udaljenosti, a on je zapucao kao da je jedan od najboljih u toj branši. Uostalom, pogledajte i sami.

Spomenimo i kako je Nikola Vlašić utakmicu gledao s klupe.


Bistrović je već nekoliko godina član ruskog prvoligaša, igrao je čak i protiv Dinama u sklopu grupne faze Europske lige prošle sezone. Od zime je bio privremeni član turske Kasimpase, no ako će ovako nastaviti zabijati, CSKA ga više neće slati na posudbe.

Kako smo i napomenuli na početku, Bistrović je napustio Slaven u siječnju 2018. godine i krenuo put daleke Rusije, odmah u Moskvu. Momčadi iz Koprivnice je pripalo 500 tisuća eura odštete. Povremeni je prvotimac, nastupa u pravilu dvadesetak puta u sezoni u domicilnom prvenstvu, uz redovite nastupe u domaćim i stranim kup natjecanjima.

U dosadašnjem mandatu u dresu CSKA, Kristijan ima 88 nastupa uz šest pogodaka i isto toliko asistencija. Ne znamo za asistencije, ali ovo je svakako jedan od boljih golova koje je zabio u svojoj dosadašnjoj karijeri.


Tagovi

Kristijan BistrovićCSKA

Ostale Vijesti