RONNY HARTMANN/Action Images
RONNY HARTMANN/Action Images

Derbi kola u Bundesligi prošao bez pobjednika, Sosi hrvatski ogled protiv Kramarića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 19:23

Igrači Bayerna pozorno su pratili ovaj meč.

Svjedočili smo iznenađenju u ranijem susretu koji je bio na rasporedu danas u sklopu 25. kola njemačke Bundeslige, ali nas je susret Leipziga i Eintrachta ipak zanimao nešto više.

Naime, ipak se radi o ogledu drugoplasirane i četvrtoplasirane ekipe elitnog razreda njemačkog nogometa, ali koje nas ovim derbijem nisu pretjerano oduševile. Završilo je podjelom bodova - 1:1.

Dani Olmo startao je susret s klupe, da bi u igru ušao u 75. minuti umjesto Kluiverta, no bez prevelikog efekta. Njegova momčad imala je tu priliku da povede u ovom susretu, a to je klubu pod okriljem Red Bull franšize omogućio Forsberg. Upravo je igrač kojeg je Olmo zamijenio, Justin Kluivert otpočeo akciju za pogodak. On je opalio s 20-ak metara, a njegov udarac jedva brani gostujući vratar Trapp, nažalost, samo do Forsberga koji laganim udarcem plasira lotpu u mrežu za 1:0. Akciju pogledaj OVDJE.

Gosti, koji su cijelu utakmicu bili u inferiornijem položaju po pitanju statističkih parametara kao što su posjed lopte i (opasne) prijetnje, ipak su uspjeli izjednačiti.

Igrala se 61. minuta, kada Kamada koristi asistenciju Silve te na povratnu loptu zabija za, kako će se ispostaviti, konačnih 1:1. Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

Ovaj rezultat najviše odgovara Bayernu koji se jučerašnjim slavljem odvojio na današnjih +4 u odnosu na klub iz Leipziga, ali je ovakav remi dobro došao i za Borussiju, koja se šulja na petom mjestu iza jednih i drugih, u borbi da momci Zvezdana Terzića na koncu sezone izbore Ligu prvaka.

U kasnijem terminu, igrao se hrvatski susret između Stuttgarta našeg Borne Sose koji je ugostio Hoffenheim Andreja Kramarića. Domaći Švabe na koncu su slavili 2:0 i to zahvaljujući autogoli Kasima (15', pogledaj OVDJE) te Kalajdžiću (64', pogledaj OVDJE).



Tagovi

Eintracht FrankfurtRB LeipzigBundesligaBorna SosaAndrej KramarićHoffenheimStuttgart

Ostale Vijesti