INA FASSBENDER/Action Images
INA FASSBENDER/Action Images

Arminia si iznenađujućom pobjedom u gostima kod Apotekara produžila nade za opstanak (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 15:04

Fenjeraš je iskoristio lošu situaciju s ozljedama kod Bayera.

Bundesliga na današnjem rasporedu ima tri utakmice, a iznenađujuće, jedna je počela u ranijem terminu od onog na koji smo navikli.

Bayer iz Leverkusena na svom je terenu dočekao Arminiu iz Bielefelda. Domaćin se bori za mjesta koje vode u Ligu prvaka, dok su se i gosti imali za što boriti - opstanak u Bundesligi.

Začudno, motivacija slabijih očito je bila jača - barem ako je suditi po iznenađujućem slavlju 1:2 u gostima. Ni posjed lopte (67-33%), ni broj udaraca (20-10) kao ni udaraca u okvir gola (8-5) nije bio statistički podatak na stranu Arminie, ali je ono najvažnije - golovi.

Doan je na asistenciju Gebauera zabio u prilično ranoj fazi utakmic, u 18. minuti, a njegov pogodak pogledaj OVDJE.

Poduže je bilo bez promjene rezultata, sve do 57. minute, kada je Okugawa podebljao ionako neočekivano vodstvo gostiju iz Bielefelda iskoristivši kontru i požrtvovnost suigrača. Pogodak pogledaj OVDJE.

Na koncu su ipak došli domaći nogometaši do pogotka - Schick je zabio za utjehu u 85. minuti, a njegov gol pogledaj OVDJE.

Razloge poraza na koncu će Boszova momčad tražiti u čak osam igrača koji su nedostajali, ali je i gostima izvan stroja bilo pet nogometaša. Za Bayer je, spomenimo i tu, utakmicu s klupe odgledao Tin Jedvaj.



Tagovi

ArminiaBayer LeverkusenBundesliga

Ostale Vijesti