REUTERS/Pablo Morano
REUTERS/Pablo Morano

Dembele s poluotoka na - Otok! Novi vlasnik slavnog kluba bori se s Parižanima za Francuza

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.06.22. | 18:07

Dembele je pet godina nastupao za Katalonce, a za to vrijeme nije baš opravdao transfer težak 145 milijuna eura, koliko su s Camp Noua prebacili na račun Borussije Dortmund za njegovo dovođenje

Francuski nogometaš Ousmane Dembele (24) nakon pet godina napušta Barcelonu, a poluotok će zamijeniti - Otokom. Naime, prema pisanju engleskih medija, za ovog krilnog igrača je zainteresiran Chelsea i jako su blizu njegovog dovođenja. Čini se da je novi vlasnik londonskog velikana odlučio ostvariti svoje zamisli i dovesti talentiranog Francuza. Sjajno je za Engleze što je Dembele slobodan igrač pa neće morati platiti odštetu Barci. Moraju se samo dogovoriti oko plaće.

 Za ovim se igračem podigla velika prašina. Nakon što s Barcelonom nije produžio ugovor, počele su se spominjati nove destinacije, a među njima se našla i francuska prijestolnica i dres PSG-a, ali i finalist ovogodišnje Lige prvaka Liverpool.

 

Inače, Dembele je pet godina nastupao za Katalonce, a za to vrijeme nije baš opravdao transfer težak 145 milijuna eura, koliko su s Camp Noua prebacili na račun Borussije Dortmund za dovođenje Francuza. Naime, ozljede su ga spriječile da pokaže svoj puni potencijal. U 150 utakmica postigao je 32 gola za Barcu.


Tagovi

Ousmane DembeleBarcelonaChelsea U21

Ostale Vijesti