Službeno: Emery više nije trener Arsenala

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.11.19. | 11:15

Uprava Topnika izgubila je strpljenje.

Nakon još jednog katastrofalnog rezultata Arsenala, koji je na svom Emiratesu izgubio od Entrachta (2-1), treneru Unaiju Emeryu opasno se tresla stolica. Iako su engleski mediji još ovog vikenda pisali kako će Španjolac najvjerojatnije dobiti priliku do kraja sezone nakon čega bi trebao uslijediti raskid ugovora, uprava Topnika nema strpljenja te je danas odlučila o trenerovoj sudbini.

Kako prenosi ugledni The Athletic, kao i nešto senzacijama više skloniji Daily Mail, strateg Gunnersa nikad nije bio bliži otkazu kao sada jer mu je ova utakmica s Eintrachtom bila sedma u nizu bez pobjede – upisao je četiri remija i tri poraza) jedan nakon produžetaka u Liga kupu od Liverpoola).

Prema informacijama kojima raspolaže spomenuti izvor, za njegovog nasljednika već je spreman Freddie Ljungberg, trenutno pomoćnik Unaija Emerya. On bi trebao biti privremeno rješenje i to do kraja sezone, nakon čega bi u klub doveli neko veliko ime poput Maxa Allegrija, a kao glavni kandidati se još spominju Mikel Arteta i Nuno Espirito Santo.

Iza 11 sati jutro, Unai Emery i službeno je raziješen dužnosti.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Unai EmeryNuno Espirito SantoFreddie LjungbergMassimiliano AllegriMikel Arteta

Ostale Vijesti