Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Dalić: "Mene da City zove da čuvam Joška? Podcjenjujete me"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.09.23. | 23:38

Hrvatski izbornik nije skrivao veliko zadovoljstvo prezentacijom svojih izabranika na travnjaku Rujevice

Izbornik Hrvatske bio je apsolutno zadovoljan svim segmentima igre svojih izabranika u kvalifikacijskom srazu s Latvijom. Pun dojmova je Zlatko Dalić izašao pred novinare te rekao:

"Čestitam dečkima na ozbiljnoj utakmici, hvala navijačima na podršci. Bili smo ozbiljni od prve minute. Upozoravali da takvi moramo biti. Rani gol je olakšao puno posao. Nakon toga bila je stvar naše kvalitete. Odmorili smo neke igrače. Kovačić i Majer su osjetili probleme s mišićem i nadam se da će biti spremni za Armeniju", rekao je Zlatko Dalić dodavši kako je ovo bio dobar uvod pred Armeniju iako protivnik nije bio na razini Hrvatske a rani gol je usmjerio utakmicu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

"Imali smo i dvije greške koje ne smijemo imati protiv težih protivnika. Danas je bilo opuštajuće. Ovo su utakmice u kojima ne možeš puno dobiti, a možeš puno izgubiti", rekao je Dalić prije nego je suočen s pitanje da li ga netko zamolio iz Cityja da u slučaju dobrog rezultata oslobodio obaveza Joška Gvardiola.

"Podcjenjujete me. Da netko iz Cityja mene zove...?" - bio je iznenađen Dalić.

"Pa velike momčadi znaju zvati", nije se dao novinar.

"I mi smo velika momčad. Znate moj karakter, znate moj rad. Ima lagani problem, nije igrao zadnju tekmu i nema potrebe da ga forisiramo".

Svi korneri Hrvatske bili su kratki.

"Radili smo analizu, Latviji nitko nikada nije taknuo loptu kod kornera iz prve. Svi rade paseve, ali to je bio razlog".

Turska i Armenija podjelili su bodove.

"Očekivao sam pobjedu Turske, ali Armenija pokazuje kvalitetu. To je za nas dobar rezultat, ali i rezultat koji dokazuje da ne smijemo podcijeniti Armeniju".

Bruno Petković je bio sjajan.

"Samo sada ne smije biti samodopadan i zadovoljiti se ovime. Njemu je potrebna kontinuitet"






Tagovi

Zlatko DalićHrvatska nogometna reprezentacijaEuro 2024Kvalifikacije za Euro 2024LatvijaVatreni

Ostale Vijesti