Facebook
Facebook

Daily Mail i BBC pišu: Igrača Kustošije žele dovesti Chelsea i Borussia Dortmund

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.06.23. | 08:30

Prate ga i skauti Barcelone.

Brojni engleski mediji prenijeli su vijest s prizivom senzacije. Jer upravo tako možemo opisati interes giganta poput Chelseaja i Borussije Dortmund za igrača koji igra u Kustošiji, klubu koji nije uspio u regularnoj sezoni osigurati ostanak u Prvoj NL, već mora sa Zrinskim iz Jurjevca razigravati za ostanak. Vijest je prvi doznao Daily Mail, a prenio ju je i BBC.

Prema navodima Daily Maila, engleskom i njemačkom gigantu za oko je zapeo Mikayil Faye, Senegalac rođen 2004. godine koji je u zagrebačku momčad stigao u veljači ove godine. Faye je obrambeni igrač koji pokriva pozicije stopera i lijevog beka, a proizvod je Diambarsa FC iz Senegala. Upisao je i 10 nastupa za U17 reprezentaciju, uključujući i četiri nastupa na Svjetskom prvenstvu do 17 godina, koje se održalo 2019. godine i na kojem je Senegal ispao u osmini finala od Španjolske.

Faye je navodno još prošlog ljeta toliko impresionirao skaute da je privukao interes Marseillea i Reimsa, ali je posredstvom menadžera završio u Kustošiji. Također, pratili su ga skauti iz Barcelone, Anderlechta, Genka i Atalante, tako da je za očekivati da će Kustošija na njemu zaraditi ozbiljan novac, pogotovo za svoje standarde.

Spomenimo i da je Faye ugovorno vezan sa Zagrepčanima sve do siječnja 2027. godine. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

KustošijatransferiMikayil FayeChelseaBorussia Dortmund

Ostale Vijesti