REUTERS/Amr Abdallah Dalsh
REUTERS/Amr Abdallah Dalsh

Čuvao je Messija, a sada stiže u Hajduk: Procurili detalji posla

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.07.23. | 22:11

Francuske travnjake će zamijeniti hrvatskima

Ismael Jean Chester Diallo (26) u kombinacijama je za dolazak u Hajduk. Radi se o lijevom bočnom iz Obale Bjelokosti kojemu je istekao ugovor s Ajaccijom. Prošle sezone imao je 28 nastupa u Ligue 1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Inače, stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s francuskim Ajacciom. S Hajdukom će potpisati ugovor na tri godine nakon što u utorak prođe liječničke preglede, kaže francuski Goal.

"Pet godina u životu nogometaša je puno, pet godina tijekom kojih mi je Ajaccio vjerovao, pet godina u kojima smo prošli kroz sve. Uvijek sam s ponosom nosio ovaj dres i teška srca pišem ovu poruku. Nikada vam neću moći zahvaliti što ste učinili da rastem kao igrač, a posebno kao čovjek", napisao je Diallo u svome oproštaju od francuskog kluba s kojim je prije koji mjesec doživio i neugodan poraz.

Naime, PSG je pobijedio njegov klub s velikih 5-0, a on je u toj utakmici odigrao 71 minutu. Messi i Mbappe imali su, klasično, glavne uloge u tom susretu na Parku prinčeva, a sada će, nakon Messija, Diallo bitke biti protiv HNL virtuoza. Naravno, ako mu trener Ivan Leko da prednost ispred Darija Melnjaka... Melnjak je u formi, ali i u posljednjoj godini ugovora koji još nije produžio. (eg)



Tagovi

HajdukLjetni prijelazni rok 2023Ivan LekoDario Melnjak

Ostale Vijesti