Pixsell
Pixsell

Portugalci pišu: Hajduk dovodi reprezentativca Maroka?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.07.23. | 15:38

Ugovor bi trebao potpisati do 2026.

Prema pisanju portugalskih medija Hajduk bi ubrzo mogao dovesti reprezentativca Maroka Fahda Moufija. Riječ je o desnom beku rodom iz Francuske. Produkt je Lyonove omladinske škole, a u karijeri je još igrao za Sedan te portugalske klubove Tondelu i Portimonense. Moufi je bio član marokanskih mladih reprezentacija a u lipnju je dobio poziv i za seniorsku vrstu koja je završila četvrta na nedavnom Svjetskom prvenstvu. No, protiv Zelenortskog otočja i Južne Afrike nije ulazio s klupe za pričuve, tako da još uvijek čeka debi u A vrsti Maroka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Portugalski novinar Pedro Sepulveda navodi kako će Moufi potpisati do 2026. godine uz opciju produljenja ugovora do 2026. S obzirom na to da mu je ugovor s Portimonenseom istekao, Moufi bi u Split došao kao slobodni igrač. Na Transfermarktu piše kako su šanse za njegov prelazak na Poljud čak 77 posto s tendencijom rasta. TM ga procjenjuje na 1.5 milijuna eura.



Tagovi

HajdukHrvatska nogometna ligaChidozie AwaziemFahd MoufiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Germanijak transferi

Ostale Vijesti