Action Images
Action Images

Coutinho ove sezone više neće zaigrati za Barcelonu, a razlog je nadrealan

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 10.02.21. | 13:31

Štede gdje god mogu.

Da je Barcelona u katastrofalnoj financijskoj situaciji, poznato je već svakom nogometnom pratitelju. Katalonci imaju dug od 1.2 milijarde dolara, dužni su ukupno 19 klubova te su upravo zbog toga pogađali smanjenje plaće sa svojim igračima, zbog čega je došlo do unutarnjih sukoba u klubu.

Jedan od onih koji bi mogao dodatno 'stradati' u klupskim kalkulacijama je Brazilac Coutinho. On je stigao na Blaugranu iz redova Liverpoola, kojem Katalonci za transfer duguju 40 milijuna eura, no, čeka ih bonus od pet milijuna eura ukoliko odigra određen broj utakmica. Zato su iz uprave Barcelone odaslali Koemanu poruku da ozlijeđenog Brazilca ostavi na klupi kada se vrati nakon ozljede, početkom travnja.

Naime, odigrao je 12 utakmica u tekućoj sezoni, a ukoliko ih odigra još sedam, aktivirat će se spomenuti bonus za Redse.

Spomenimo na koncu i da je Brazilac, koji je prošle sezone u polufinalu Lige prvaka bio strijelac Barceloni za svoj tadašnji klub na posudbi, Bayern, odigrao za katalonskog giganta 90 utakmica, a strijelac je bio u 24 navrata. Zbog zgusnutog rostera, bilo je pitanje hoće li ga se Katalonci odreći na početku sezone, premda su ga 2018. platili čak 145 milijuna eura.


Tagovi

BarcelonaCoutinho

Ostale Vijesti