Reuters/Andrew Couldridge
Reuters/Andrew Couldridge

Cole Palmer debitira za englesku reprezentaciju

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.11.23. | 15:51

Palmeru je poziv došao samo dan nakon što je u sudačkoj nadoknadi postigao gol iz jedanaesterca za konačnih 4-4 Chelseaja protiv Manchester Cityja

Gareth Southgate, izbornik engleske nogometne reprezentacije, pozvao je u momčad za predstojeći kvalifikacijski ciklus za odlazak na EURO igrača Chelseaja Colea Palmera.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ovaj 21-godišnji ofenzivni vezni igrač imat će tako priliku debitirati u seniorskoj momčadi Engleske nakon što je prošao sve niže reprezentativne selekcije. Za Englesku U21 je odigrao, primjerice, petnaest utakmica i pritom postigao pet golova.

Palmeru je poziv došao samo dan nakon što je u sudačkoj nadoknadi postigao gol iz jedanaesterca za konačnih 4-4 Chelseaja protiv Manchester Cityja. Palmer je nedavno baš napustio Manchester City i došao na Stamford Bridge, a za Chelsea je dosad odigrao 11 utakmica te je dao četiri pogotka.

Ispred Engleske su dvije ugodne utakmice u kvalifikacijskoj skupini C za odlazak na EP budući da su Englezi već osigurali nastup na prvenstvu. Engleska ima pet pobjeda i jedan remi, a igrat će doma protiv Malte 17. studenoga te potom gostovati kod Sjeverne Makedonije 20. studenoga. (Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Engleska nogometna reprezentacijaGareth Southgate

Ostale Vijesti