Foto: NK Istra 1961
Foto: NK Istra 1961

Català i Majkić najavili ogled s Dinamom: "Idemo bez straha, vjerujem da mi to možemo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.01.24. | 14:50

Utakmica se igra u subotu s početkom u 17 sati (Max Sport 1)

Ovog petka u Puli je održana konferencija za medije na kojoj su trener i prvi vratar Istre 1961, David Català i Lovro Majkić, najavili prvu utakmicu u drugom dijelu sezone protiv Dinama.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmica protiv aktualnog prvaka Hrvatske igra se u subotu u 17 sati, a iz domaćeg tabora rekli su sljedeće:

„Nakon duge pauze, ekipa je spremna ponovno krenuti s natjecanjem. Suočit ćemo se s drugim dijelom sezone s najboljom energijom i to počevši od sutra. Znamo da nas čeka veliki izazov, teška utakmica, ali kao i uvijek pozitivan sam, igrači izvrsno treniraju i uvjereni smo da sutra možemo odigrati dobru utakmicu. Želimo navijačima dati pobjedu“, riječi su Davida Catale, trenera Zeleno-žutih, koji je potom dodao:

„Želim da napravimo korak naprijed u ovom dijelu sezone, pokazati novo lice, biti hrabri i grati bez straha. Nemamo sutra što izgubiti, očekujem da se natječemo više nego ikada, da se igrači bore 90 minuta i da idu naprijed bez straha.“

Lovro Majkić je rođeni Zagrepčanin, ali boje Dinama nikada nije branio. U Pulu je stigao preko NK Zagreba i Rijeke, a član Zeleno-žutih već je dugih pet i pol godina. Jasno, u utakmici protiv kluba iz rodnog mu grada motiva mu sigurno neće nedostajati.

„Dali smo sve od sebe na pripremama, siguran sam da ćemo sutra napraviti isto. Po svim treninzima koje smo odradili, vidim da su svi igrači iz ekipe potpuno spremni i za to nema straha. Rezultat neću prognozirati ali znam da ćemo dati sve od sebe na terenu, pa što bude-bude“, rekao je Lovro Majkić.



Tagovi

David CataláLovro MajkićIstra 1961Hrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti