Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Čanadi uoči dvoboja sa Zekićem: “Stvaraju manje šansi nego mi, ali su efikasniji, a za žute kartone me baš briga”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.04.23. | 14:43

Austrijski stručnjak na kormilu Šibenika demantirao je priče o narušenom ozračju unutar momčadi

Uoči utakmice 31. kola hrvatskog nogometnog prvenstva između Šibenika i Slaven Belupa, a koja se igra na Šubićevcu u utorak od 18 sati, medijima se na konferenciji obratio trener Damir Čanadi.

Prouči cjelokupnu ponudu za HNL na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Šibenik je trenutno na posljednjem mjestu, a za Goricom zaostaje dva boda, uz lošiji međusobni omjer.

“Znamo što trebamo, trebamo pobjede. Moramo izvršiti (bodovni) pritisak na Goricu i to smo prihvatili kao stvarnost. Dva dana smo imali odmora. Kvržić je dobio udarac, vidjet ćemo što ćemo s njim, hoćemo mu li dati tabletu, hoćemo li riskirati. Nema Đire i Krekovića, ostalo je tu, idemo na tri boda, i dalje vjerujem u ekipu. Igrali smo dobro protiv Rijeke, bili blizu Hajduka, bili smo na dobrom putu do Dinama, onda je došla Gorica, protiv Lokomotive je bilo solidno”, rekao je u uvodu trener Narančastih, kako prenosi portal Šibenik.in.

Mesa vratio treningu te će se s njim razgovarati; ima 1 cm rupture mišića, a, budući su ga novinari vidjeli u prostorijama kluba, čini se da je spreman.

“Slaven Belupo ima dobre prekide i kontre, Krstanović ih naročito dopunjava, igraju odličnu sezonu, blizu su Europe, tu je i situacija s njihovim trenerom. Stvaraju manje šansi nego mi, ali su efikasniji”, nastavio je Čanadi o suparniku. Najveći šibenski problem i dalje je napad.

“Dolček je počeo zabijati, Špeljak je i dalje potencijal”, tvrdi trener.

Čak 13 šibenskih igrača imati akumulirana dva žuta kartona, no Čanadi se na to ne obazire.

“Igrat ćemo čvrsto, briga me za žute kartone, što se dogodi, dogodi. Tražit ćemo tri boda, nećemo se štedjeti ni kalkulirati”.

Austrijski stručnjak na kormilu Šibenika također je demantirao priče o narušenom ozračju unutar momčadi.

“Mi smo ekipa kao i svaka druga. Igrači su slobodni izražavati mišljenje, dobro je da se ponekad emotivno reagira, ali nije bilo tučnjave, sve je bilo OK. Generalno smo mi ekipa koja se slaže, a Šibenik je bitniji od ega. O nekim stvarima ćemo pričati u analizi sezone, ali sada je važno 18 bodova. Ne tražimo da nas štitite od kritike, ali ostanimo pozitivni, zbog Šibenika”, apelirao je trener na kraju.



Tagovi

Damir ČanadiNK ŠibenikSlaven BelupoZoran ZekićHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti