Čanadi: "Pritisak moramo prebaciti na Goricu, važno je da smo vratili samopouzdanje"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.04.23. | 21:26

Strateg Šibenika Damir Čanadi bio je, dakako, sretan nakon 3:1 pobjede nad Slaven Belupom.

Šibenik je izvrsnom partijom svladao Slaven Belupo (3:1) i skočio na deveto mjesto ljestvice, dok je posljednja Gorica s utakmicom manje. Strateg Narančastig Damir Čanadi, na teren je poslao formaciju bez klasičnog napadača, a njegova momčad reagirala je sjajno...

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Važna pobjeda. Mogu danas ekipi, posebno kako su ušli u igru i odigrali prvo poluvrijeme, samo čestitati. Mislim da smo tu jedino mogli povesti više od 2:0 i ranije riješiti utakmicu. Drugo poluvrijeme pametno, čekali smo kontru i došla je, otišli smo na 3:0 i utakmica je bila gotova", rekao je trener Šibenika Damir Čanadi. 

"Igrali smo protiv Rijeke i Hajduka dobre utakmice, ali rezultat nas nije pomazio, nismo realizirali šanse. To je na kraju nogomet, igra se za golove, moraš završiti neke situacije. Danas smo to napravili, ali ne treba puno filozofirati - moramo ići iz utakmice u utakmicu i da taj pritisak prebacimo na Goricu. Vidjeli smo danas potencijal koji imamo u ekipi. Važno je da smo vratili samopouzdanje jer za četiri dana je već sljedeća utakmica i fokus je samo na tome"

Pred Šibenikom je gostovanje kod Istre 1961 u subotu (29. travnja).



Tagovi

NK ŠibenikDamir ČanadiSlaven BelupoHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti