Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Čanadi: "Nemamo recept za Dinamo, ali bodove trebamo"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 13.05.23. | 12:52

Trener Šibenika najavio je nedjeljni ogled s Dinamom (19.10)

„Dvaput smo ih dobili, ali to je bilo kući, vani je puno teže protiv Dinama“, rekao je trener Šibenika Damir Čanadi najavljujući nedjeljnu utakmicu na stadionu Maksimir.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kao što je istaknuo, nema tu puno filozofije, za ostanak u prvoligaškom društvu njegova momčad treba pozitivan rezultat na gostovanju kod prvaka.

„Stigli smo u ne laganu situaciju. Znamo da trebamo bodove, da trebamo pozitivan rezultat, na to smo se i pripremili. Igramo protiv Dinama, najbolje momčadi koja je osvojila ove godine titulu i znamo da će to biti jako teško. Doveli smo se u tu situaciju, moramo to prihvatiti i na to smo se pripremali. Mi ćemo gledati sebe, prije svega pokušati bolje realizirati šanse koje stvorimo, što je problem koji nas prati cijelu sezonu. Nećemo puno pričati, znamo što trebamo, trebamo bodove i pozitivne rezultate.“.

Šibenčani su zaustavili Dinamo u polufinalu SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa.

„Nemamo mi nikakav recept za Dinamo. Moraš svakog igrača dovesti na visoki nivo. Ako ne budu svi na 100 posto, bit će teško osvojiti nešto protiv Dinama. Čim izgubiš jednog ili dva igrača, taktika se mijenja. Đira, Perić, Pozo, to su za nas veliki izostanci. Nećemo kukati, ali moramo kompenzirati izostanke“, podvukao je Čanadi. (rv)



Tagovi

HNLNK ŠibenikGNK DinamoDamir Čanadi

Ostale Vijesti