Pixsell
Pixsell

Čanadi: “Nedostaje nam malo kvalitete pred golom”, Kovačević: “Šibeniku želim puno sreće u nastavku borbe za ostanak”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.05.23. | 21:26

Stigle su i prve reakcije trenera nakon utakmice.

Nogometaši Šibenika su u prvoj utakmici 33. kola HNL-a ostali kratkih rukava. Varaždin je slavio, strijelci su bili Mitrovski i Brodić, a ovim porazom Narančasti su si dodatno zakomplicirali borbu za ostankom u ligi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Poslije utakmice je prvi pred kamere Max Sporta stao trener Varaždina Mario Kovačević:

“Imali smo puno problema pred ovu utakmicu, ali i u najavi sam govorio kako mi ne kukamo cijelu godinu. Igrači koji su manje igrali su puni volje, želje i energije da pokažu da zaslužuju biti dio momčadi. Mislim da smo zaslužili pobjedu i da je utakmica bila itekako dobra. Znali smo da Šibeniku koji se bori za ostanak nije lako. U početku smo imali nekoliko dobrih prilika, ali ih ipak nismo iskoristili. Poslije su Šibenčani stiskali najviše preko prekida, a važno nam je bilo da izdžimo i prvih 15-ak minuta u nastavku”, rekao je Kovačević pa dodao:

“Znali smo da će naše prilike doći u nastavku. Zabili smo pogodak, ali svakako moram pohvaliti Zeleniku koji je imao dvije-tri nevjerojatne obrane. Nismo se htjeli braniti, išli smo po drugi gol, a onda kad smo ga zabili smo na neki način riješili utakmicu i moram priznati da sam sada jako sretan zbog svojih igrača kojima moram čestitati. Šibeniku želim puno sreće u nastavku borbe za ostanak”, dodao je trener slavljeničke momčadi.

Potom je pred kamere Max Sporta stao i trener domaćeg sastava, Damir Čanadi.

“Pogodio nas je ovaj poraz. Mislim da smo po igri bili barem ravnopravni s Varaždinom. Uostalom, imali smo preko 20 udaraca i 11 kornera. Imali smo priliku povesti, nismo, a onda su nas oni kaznili. Znali smo da je Varaždin opasan u kontranapadima. Momčad je dala sve od sebe. Nedostaje nam malo kvalitete pred golom, inače bismo realizirali neku od prilika koje smo imali”, kratko je poručio vidno razočarani Čanadi.



Tagovi

Damir ČanadiMario KovačevićVaraždinNK Šibenik

Ostale Vijesti