Igor Šoban/Pixsell
Igor Šoban/Pixsell

Čanadi: "Dinamo nije naša liga, ali ostajemo pozitivno, pobjeda nad Osijekom diže nas iznad Gorice"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 14.05.23. | 21:53

Šibenikov trener nakon poraza (4:0) od Dinama nije bio previše rječit, kratko je komentirao utakmicu

Damir Čanadi još je jednom pogledao u press sobi Maksimira pogodak Ivanušeca za 2:0 i onda kratko prokomentirao utakmicu:

"To je dosta visok rezultat, nije nam bio cilj. Ušli smo dobro u utakmicu, nismo dali Dinamu da kreira šansu, mi smo imali šanse, Matić pokraj gola, to nam nedostaje, takav gol. Prelako je Dinamo ušao u prednost, Rogić je trebao bolje reagirati, a onda smo primili i drugi gol. Loše smo ispratili Ivanušeca, super je pogodio, a onda je bilo gotovo. Ostat ćemo pozitivni, znali smo da je ovdje teško nešto uzeti, idemo pokušati uzeti bodove.", kazao je Čanadi.

Šibeniku raspored, koliko-toliko, ide na ruku, igra s Osijekom prije nego Gorica s Varaždinom. Dakle, ako pobijedi Osijek, Šibenik će biti izand Gorice i pritisak će biti na Sopičevoj momčadi.

"Pokušat ćemo to iskoristiti što igramo prije Gorice, gledati pozitivno. Dinamo nije naša liga, gledamo da pred svojim navijačima pobijedimo Osijek. Imamo problema s ozljedama, ali bit će 11 igrača na terenu, gledat ćemo da ostanemo u ligi." (T.N.)




Tagovi

Damir ČanadiNK ŠibenikGNK DinamoHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti