Dinamo Plus
Dinamo Plus

Čak 16 mladića potpisalo ugovore s Modrima! Među njima i sinovi aktualnog trenera i donedavnog člana Uprave!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 15:49

Trojica od njih već su upisali i službene nastupe za Dinamovu prvu momčad – Luka Vrbančić, Vito Čaić i Toni Majić

Maksimirski vezisti Luka Vrbančić i Vito Čaić, zajedno s još 14 darovitih tinejdžera iz Dinamove akademije, parafirali su nove ugovore s klubom i time najavili blistavu zajedničku budućnost u plavom dresu, pohvalio se Dinamo na svojim službenim stranicama. Ukupno 16 mladih igrača iz maksimirskog inkubatora potpisali su ugovornu obavezu s Dinamom i tako predstavili novi naraštaj nogometaša koji bi u dogledno vrijeme mogao zablistati na velikoj sceni.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Trojica od njih već su upisali i službene nastupe za Dinamovu prvu momčad – Luka Vrbančić, Vito Čaić i Toni Majić.

Na popisu su šestorica igrača rođenih 2005. godine: uz Vrbančića i Čaića tu su i lijevi bek Borna Graonić, napadač Zlatan Košćević i stoperi Ivan Cvetko i Matija Ruškovački. Petorica su iz generacije 2006.: lijevi bek Ante Sušak, vratar Mihael Bodetić, zadnji vezni Branko Pavić i krila Toni Majić i Lukas Zahora. Predstavnici 2007. godišta su desni bek Noa Mikić i lijevi bek Nikolas Šimić, a trojac iz 2008. su lijevo krilo Patrik Horvat, stoper Leon Jakirović i lijevi bek Niko Beroš.

Ima tu poznatih prezimena, sinova bivših ili sadašnjih 'dinamovaca.' Lukas Zahora sin je Darija Zahore, nekadašnjeg napadača Modrih, Leon Jakirović sin aktualnog trenera Sergeja, a Nikolas Šimić sin doendavnog člana Uprave Darija Šimića. (g)



Tagovi

Vito ČaićLuka VrbančićGNK DinamoNogometna škola GNK Dinamo

Ostale Vijesti