Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Čačić u Salzburg poveo sve raspoložive snage, još se čeka odluka o Mišićevu nastupu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.10.22. | 11:36

Modri su iza podneva poletjeli prema Salzburgu, a iako je važni igrač bolje, još uvijek spada u kategoriju 'upitan za nastup'

Dinamovi igrači iza podneva otisnuli su se prema Salzburgu, gdje će sutra (18:45) igrati utakmicu trećeg kola Lige prvaka protiv Red Bulla.

Ante Čačić ovog puta nikoga nije ostavio u Zagrebu, svi oni koji su zdravi, konkuriraju za nastup. Odnosno, od 26 imena s popisa za Ligu prvaka, u Salzburgu nema tek dvojice, ozlijeđenog Luke Menala te Gabrijela Rukavine, koji je na raspologanju treneru Ivanu Senzenu za utakmicu juniorske Lige prvaka (srijeda, 14:30). Dakle, 24 igrača ima na raspologanju Dinamov trener.

Naravno, najvažnije je pitanje uoči ovog sraza jest hoće li biti spreman Josip Mišić. On je u utakmici protiv Slavena Belupa osjetio bol u stopalu. pretrage su pokazale da ništa nije 'otišlo' i da ozljeda nije ozbiljnija te da bi on trebao biti u momčadi u Salzburgu. Međutim, problem je što Mišić još osjeća bol, nije trenirao punom snagom u ponedjeljak pa će konačnu odluku trener Čačić donijeti večeras ili na sam dan utakmice. Kad vidi hoće li Mišić izdržati zadnji trening, večeras u Salzburgu.

Ovisno o Mišićevom stanju Čačić će odlučivati i u kojem sastavu istrčati na Red Bull Arenu. Bude li Mišić u redu, možemo opet očekivati onaj 'sastav za Ligu prvaka', s trojicom stopera te Petkovićem i Oršićem u napadu. Iako, prema nekim informacijama, nije isključeno da će Čačić promijeniti formaciju i opet zaigrati sa 'svojim' sustavu 4-2-3-1 (4-1-4-1). (T.N.)

Liga prvaka, 3. kolo

Srijeda, 5. listopada

Skupina E

RB Salzburg - Dinamo, 18.45

Chelsea - Milan, 21.00

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

GNK DinamoRed Bull SalzburgLiga prvakaJosip MišićAnte Čačić

Ostale Vijesti