Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Čačić nakon prvog poraza u HNL-u: "Dat ćemo sve od sebe u Londonu, ali nisam siguran je li to dovoljno za čudo"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.10.22. | 19:45

"Bio sam primoran ostaviti Šutala kod kuće, Ljubičić ima tri žuta, Perić je u teškom tempu, Ademija sam htio sačuvati."

Ante Čačič prokomentirao je prvi Dinamov HNL poraz u ovoj sezoni. Osijek je slavio u Gradskom vrtu 1:0 koji je obilježila gusta magla.

"Teško mi je komentirati cijeli susret budući da sam prvi dio vidio, drugi dio baš i nisam. Domaćini su bili svježiji, hitriji, bilo je na strani domaćina prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme se slabo utakmica vidjela kako je vrijeme odmicalo", započeo je nakon utakmice trener Dinama.

"Rekao sam da ćemo patiti, puno igrača nema svježinu, ovo je 27. utakmica. Nismo učinkoviti prema naprijed... Zaspali smo kod duge lopte i domaćin je došao do zaslužene pobjede.Domaćini su došli do zaslužene pobjede, mi se okrećemo dalje, već za 4 dna je London, zatim dvije prvenstvene i Kup. Zaista nije lako, ova utakmica je došla nakon Poljuda, Salzburga, Milana... Evidentno je da smo mi odigrali 27 utakmica, a oni 11 manje. Izgubili smo puno duela, prvo poluvrijeme bilo je na strani domaćina."

Napravio je promjene u sastavu za ovu utakmicu.

"Bio sam primoran ostaviti Šutala kod kuće, Ljubičić ima tri žuta, Perić je u teškom tempu, Ademija sam htio sačuvati. Gledajte, tamo gdje smo mi bili u 8. mjesecu tamo su danas ekipe koje nas prate."

Slijedi im Chelsea u Londonu već za četiri dana.

"Svima je jasno da je domaćin apsolutni favorit, ali u nogometu je sve moguće i učinit ćemo sve da budemo na pravom nivou, ali hoće li to biti dovoljno za neko čudo? Nisam siguran."




Tagovi

NK OsijekHNLHrvatska nogometna ligaGNK Dinamo

Ostale Vijesti