Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Čačić: "Dok god nas Hajduk vjerno prati, moramo pobjeđivati u svakoj utakmici"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.09.22. | 12:41

Strateg Dinama najavio je utakmicu protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj koja se igra u nedjelju u 17.15.

Dinamo će sutra protiv Lokomotive na Kranjčevićevoj (17.15, izravni prijenos na HRT-u i MaxSportu) odigrati svoju 19. utakmicu sezone nakon koje slijedi reprezentativna pauza.

(6.50) Lokomotiva (4.30) Dinamo (1.50)

"Lokomotiva dolazi nakon 18. utakmice sezone. Igramo dvije utakmice tjedno. Krećemo s drugim kvartalom sezone. Prvenstvo nam je prioritet, to smo rekli u već nekoliko navrata. Još početkom sezone s Lokomotivom smo odigrali tešku i neizvjesnu utakmicu, do tri boda smo stigli tek u zadnjoj minutu. Kada znamo da nam je Lokomotiva prošle sezone oduzela sedam bodova, da smo početkom sezone jako teško pobijediti, moramo biti jako oprezni i učiniti sve da u utakmicu izađemo maksimalno oprezni. Lokomotiva je zaslužila više bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva. Očekujem jednog dobrog suparnika. Ako nećemo na najvišoj razini, nećemo dobro proći", rekao je Čačić i još jednom naglasio važnost pobjede u ovoj utakmici:

"Moramo pobjeđivati u svakoj utakmici, imamo Hajduk koji nas vjerno prati i učinit će sve da nam kompromitira to prvo mjesto".

Dinamo je prvu četvrtinu prvenstva zaključio s 25 od mogućih 27 bodova.

"Ako znamo da smo remizirali u samo jednoj utakmici i da smo pobijedili u sva tri derbija onda moramo biti i više nego zadovoljni. Za vrijeme priprema još sam govorio da očekujem da momčad bude najbolja kada je to najpotrebnije. To se i dogodilo. Dobro smo zakoračili u Ligu prvaka. Kada tim rezultatima pridodamo da smo imali dosta zdravstvenih poteškoća u zadnjoj liniji, možemo reći da je ovaj rezultat dosta teško za ponoviti, no učinit ćemo sve da u drugom kvartalu budemo blizu tih rezultata", rekao je Čačić i napomenuo da računa na sve igrače osim Boška Šutala, koji je nedostupan do proljeća, Luke Menala koji se vraća nakon reprezentativne pauze, a zbog blaže ozljede dvoboj će propustiti i Stefan Ristovski.

HNL, 10. kolo

Petak, 16. rujna

Slaven Belupo - Varaždin 1:1

Subota, 17. rujna

Gorica - Osijek, 16.55

Hajduk - Istra 1961, 19.05

Nedjelja, 18. rujna

Rijeka - Šibenik, 15.00

Lokomotiva - Dinamo, 17.15

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+




Tagovi

Ante ČačićDinamo Zagreb

Ostale Vijesti