Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Čabraja: "Utakmicu smo trebali riješiti u prvom poluvremenu", Vidović: "Nagradila nas je promjena sustava igre"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.04.24. | 08:01

Po lijepom vremenu u Kranjčevićevoj, Lokomotiva i Gorica odigrali su utakmicu bez pobjednika.

Unatoč vodstvu i dominaciji u prvom dijelu, Lokomotiva nije uspjela sačuvati stečenu prednost pred Goricom koja je izjednačila nakon lijepog gola Josipa Mitrovića. S ova dva izgubljena boda nezadovoljjniji mogu biti Lokosi koji četvrto mjesto prepustili Osijeku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Utakmicu smo trebali riješiti u prvom poluvremenu. Izdominirali smo Goricu koja nam nije stvorila niti jednu opasnu situaciju. Imali smo jako puno propuštenih prilika. Trebali smo utakmicu odvesti u mirnije vode. No, to je nogomet. Sve se okrene. Gorica je zabila, mi smo u završnici utakmice opet nešto pokušavali, ali nismo uspjeli", rekao je nakon utakmice Silvijo Čabraja.

Za razliku od prvog dijela, u kojem je Gorica bila podređena Lokosima, u nastavku su Bikovi bili ravnopravni.

"Kao što smo i najavljivali, bila je jako zahtjevna i teška utakmica u koju smo ušli dosta loše. Prvih 45 minuta Lokomotiva je bila puno ozbiljnija i bolja. S takvim pristupom poklopilo se da sami sebi zabijemo gol. Na odmoru smo porazgovarali, promijenili sustav igre i to nas je nagradilo. Zasluženo smo zabili gol za 1-1. Mislim da je ukupni rezultat realan", smatra novi trener Gorice Rajko Vidović.



Tagovi

Lokomotiva ZagrebNK LokomotivaSilvijo ČabrajaRajko VidovićHNK GoricaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti