Zoe Sarlija/PIXSELL
Zoe Sarlija/PIXSELL

Čabraja pred Osijek: U obje dosadašnje utakmice bili smo konkurentni

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 03.03.22. | 12:22

Strateg Lokosa najavio je utakmicu protiv Osijeka u petak.

26. kolo 1.HNL otvara se derbijem između Lokomotive i Osijeka na Kranjčevićevoj od 18 sati uz izravni prijenos na Arenisport 3. Obje momčadi dvoboj dočekuju u lijepom raspoloženju. Osijek je pobjedom nad dinamom preuzeo čelo ljestvice, a zahuktala Lokomotiva dočekuje lidera nakon 'nule' na Maksimiru i pobjede nad Goricom u Kranjčevićevoj.

(3.70) Lokomotiva (3.30) Osijek (2.10)

"Dobro smo odigrali zadnje dvije utakmice. Dinamo smo praktički mogli pobijediti, imali svo dvije krasne šanse no nismo poentirali. Taj bod smo potvrdili u pobjedi nad Goricom tako da smo u konačnici u zadnja dva kola napravili dobar rezultat", rekao je trener Lokosa Silvijo Čabraja.

Kako se postaviti protiv Osijeka, u ovom trenutku vodeće momčadi lige protiv koje je Lokomotiva ove sezone odigrala dvije izjednačene utakmice?

"Ne trebamo naglašavati Osijekove kvalitete, sama tablica govori koliko je Osijek ozbiljna i kvalitetna ekipa. Mi ćemo dati sve od sebe kako bi ih spriječili u njihovom cilju i osvajanju prvog mjesta. Odigrali smo ove sezone dva susreta, u obje utakmice smo bili konkurentni. U Zagrebu su nam trideset sekundi prije kraja utakmice postigli izjednačujući gol. U Osijeku nas je slomilo isključenje Aliyua, tako da su nam drugi gol zabili u 85. minuti, a treći gol praktički u debeloj sudačkoj nadoknadi".

Čabraja u ovoj utakmici ne može računati na samo dva igrača Justina de Haasa kojeg vjerojatno nema do kraja sezone i Enisa Cokaja koji bi za najviše dva tjedna trebao ponovno konkurirati za sastav.

(3.70) Lokomotiva (3.30) Osijek (2.10)

26. kolo 1.HNL

Petak

Lokomotiva - Osijek, 18.00

Subota

Dinamo - Šibenik, 15.00

Rijeka - Slaven Belupo, 17.05

Nedjelja

Gorica - Hrvatski dragovoljac, 15.00

Istra 1961 - Hajduk, 17.05

Igre ne sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Silvijo ČabrajaOsijekPrva HNLNK LokomotivaLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti