Josip Regovic/PIXSELL
Josip Regovic/PIXSELL

Čabraja: „Mogli smo ostvariti još veću razliku“; Mladina: „Imamo jednu satisfakciju…“

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 09.03.24. | 19:30

U Kranjčevićevoj nije bilo iznenađenja

Podstanarski derbi između Lokomotive i Rudeša otišao je na stranu domaćina koji je s 3-0 slavio u drugoj utakmici 26. kola HNL-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaćin je sve svoje pogotke postigao u nastavku, a nakon utakmice treneri su dali svoj komentar ogleda čiji finalni rezultat u konačnici nije iznenadio.

„Izuzetno teška utakmica. U prvom poluvremenu se sve odvijalo na sredini, nismo stvorili praktički nijednu pravu priliku. Bilo je par udaraca, ali ništa više od toga. Kad smo zabili prvi pogodak, Rudeš se otvorio i onda smo mogli ostvariti i veću razliku budući da smo propustili dvije ili tri prilike“, rekao je trener Lokosa, da bi se onda nadovezao:

„U konačnici mogu biti zadovoljan s ova tri boda te se sada možemo početi spremati za utakmicu u Splitu protiv Hajduka. U miru ćemo naporno raditi cijeli tjedan za taj ogled koji nam slijedi“, kratko je za Max Sport istaknuo Silvijo Čabraja.

Davor Mladina, naravno, nije mogao biti zadovoljan. Ispostavilo se kako ona pobjeda protiv Gorice nije bila početak dobre serije njegove momčadi…

„Veći dio utakmice smo dosta dobro djelovali, možemo reći da smo bili prisutni i igrom i željom. Prekid iz kojeg smo dobili pogodak nas je poremetio 100 posto. Kasnije se na to nadovezala još jedna pogreška, a očito je da nas je sve to poremetilo budući da više nismo bili ista momčad“, riječi su trenera Rudeša koji je ipak vidio i nešto dobro u redovima svoje momčadi.

„Dobro smo igrali prvih 60 minuta, ali onda smo stali. To su naše mane još otprije i danas su se vratile. Imamo jednu satisfakciju, a to je što smo u igru stavili veliki broj mladih igrača, a neki pojedinci su pokazali da će u dogledno vrijeme biti ozbiljni prvotimci našeg sastava“, zaključio je vidno razočarani Mladina.



Tagovi

NK RudešRudešHNLLokomotiva ZagrebSilvijo ČabrajaDavor Mladina

Ostale Vijesti