Reuters
Reuters

Britanci tvrde: Lovren i Ćaleta Car postaju stoperski par?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.08.23. | 07:57

U kontekstu Lyona spominjao se i Josip Šutalo.

Prema pisanju britanskih medijia, povremeni hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta Car trebao bi se vratiti u Francusku, ali ne u Olympique iz Marseillea iz kojeg je 2022. prešao u Southampton za 8 milijuna eura, već Olympique iz Lyona u kojem igra bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Daily Mail piše kako je transfer dogovoren, potrebno je još samo da Ćaleta Car prođe liječnički pregled i potpiše službeni ugovor s francuskim velikanom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Podsjetimo, Lyon je nedavno iskazao interes za dovođenjem Dinamovog Josipa Šutala, no čini se da je aktualni hrvatski reprezentativac preskup za Lavove te su se odlučili na jeftinijeg Ćaletu Cara kojem TM vrijednost procjenjuje na 11 milijuna eura, no Southampton će ga pustiti za manje, špekulira se oko pet milijuna eura.

Ćaleta Car je dijete Šibenika iz kojeg je kao kadet prešao u Red Bull Salzburg, a nakon Svjetskog prvenstva 2018., prodan je u Marseille za 18 milijuna eura. Prije godinu dana stigao je na Otok, u Southampton, no tamo se nije usrećio. Bio je pričuvni igrač današnjeg člana Championshipa, a igranjem u Southamptonu izgubio je svoj status standardnog reprezentativca. U Lyonu se nada vratiti na reprezentativnu razinu. (rv)



Tagovi

Duje Ćaleta-CarLyonOlympique LyonSouthamptonDejan Lovren

Ostale Vijesti