JON NAZCA/Reuters
JON NAZCA/Reuters

Bombe: Abramovič sprema 150 milijuna eura za Erlinga Haalanda i još 80 za Interovog krilnog-beka

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.06.21. | 18:39

Chelsea želi postati najjači klub današnjice.

Ni Barca, ni Real, ni Bayern, ni PSG ni Manchesteri - Erling Haaland najbliži je prelasku u prvaka Europe, Chelsea, tvrde britanski mediji ali i poznati transfer-novinar Fabrizio Romano.

Prema pisanju Daily Expressa, Abramovič se sastao s Haalandovim menadžerom Minom Raiolom. Haaland je navodno zainteresiran za prelazak u prvaka Europe, a najveća prepreka u ovom transferu je, očekivano, Borussia Dortmund koja za svojeg superstara traži astronomski iznos od 180 milijuna eura.

Kada bi netko platio tu sumu, Haaland bi postao drugi najveći transfer svih vremena. No, kako pišu engleski mediji, ruski biznismen spreman je izdvojiti 150 milijuna eura za "buduću Zlatnu loptu", čime bi, također, Haaland postao drugi najskuplji igrač svih vremena (Mbappe je prodan u PSG za 145 milijuna).

Ne samo to, nego Sky Sports piše kako je Chelsea postao najizgledniji kandidat za dovođenje Interovog krilnog-beka Achrafa Hakimija. Marokanac je preporodio Nerrazzure, bio je jedan od ključnih igrača u Conteovoj momčadi, a kako se Inter nalazi u financijskim problemima, vrlo je izgledno da će ga prvaci Italije ovog ljeta prodati.

Činilo se kako je PSG najviše zagrizao za odličnog beka, no Hakimi je velika Tuchelova želja i Chelsea je postao legitimni kandidat za dovođenje i drugog superstara.

Abramovič je svjestan da je ovo idealni trenutak da Chelsea etablira kao najbolji klub današnjice. Bluesi su prvaci Europe i sada na tu kartu mogu dovesti igrače koje vrbuju najbogatiji klubovi svijeta poput Reala, Barce, dva Manchestera, PSG-a.


Tagovi

Erling HaalandChelseaBorussia DortmundRoman AbramovičAchraf HakimiInter

Ostale Vijesti