Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Bomba! Petar Bočkaj ide u Dinamo! (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.12.21. | 13:50

Dinamo je sve potvrdio na svojim društvenim mrežama

Petar Bočkaj novi je igrač Dinama! Germanijak je dobio potvrdu iz neslužbenih izvora kako će najbolji lijevi bek jesenskog dijela HNL-a krenuti na pripreme sa klubom iz Maksimira. Doduše, potvrdio je to i sam Dinamo koji je opet pokazao klasični amaterizam po pitanju PR-a.

Dakle, objavili su fotografiju na Instagramu na kojoj je prikazana komandna ploča automobila s pjesmom “košulja plava” i potpisom:

“Novo pojačanje Dinama na putu prema Zagreb”.

No, ono što su zaboravili maknuti jest da je na fotografiji ostao natpis kako je riječ o mobitelu Petra Bočkaja. Tako da je svatko mogao shvatiti o kome je riječ. I dok u hodnicima kluba stanuju "veliki magovi PR-a", svlačionica je postala bogatija za ozbiljnog igrača koji je dio svog nogometnog odrastanja proveo upravo u Maksimiru da bi se nakon sedam godina vratio u dres Dinama. Prethodno je prošao NK Maksimir, Inter iz Zaprešića, Lokomotivu i Osijek gdje je eksplodirao i postao miljenik navijača. Neslužbeno saznajemo kako je Osijek poprilično zaradio na ovom transferu te kako će se sredstva kanalizirati u pojačanja. No, jasno je kako odlazak Bočkaja iz Gradskog vrta znači korak nazad u šampionskim ambicijama Osijeka. I da ova vijest neće dobro sjesti njegovim navijačima.

Što se Dinama tiče, Bočkaj će biti četvrti lijevi bek u rosteru pored Moubandjea, Štefulja i Leovca. Po potrebi tu poziciju mogu igrati Kevin Theophile te Stefan Ristovski. Iako, najviše utakmica na toj poziciji ove jeseni odigrao je Bartol Franjić. Dolazak Bočkaja znači da će netko sigurno otići tijekom zime ili jednostavno u Maksimiru čine sve da oslabe Osijek na jedini način koji mogu - novcem!




Tagovi

Petar BočkajOsijek

Ostale Vijesti