REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS/Eric Gaillard

Bomba iz Italije: Tudor odlučio napustiti Marseille?!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.05.23. | 23:10

Tudor je jedna od glavnih 'transfer' tema

Spominje se kao glavni kandidat za klupu Juventusa, njegovim rezultatima u Francuskoj dive se mnogi stručnjaci, a sve to vodi prema pričama o odlascima i ostancima, no nekako, nitko do sada nije stavio konkretnu točku 'na i' u cijeloj priči 'ljubavnog trokuta' Marseille-Tudor-Juventus. Barem ne do sada.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, prema saznanjima Sportitalia, Hrvat je već odlučio svoju sudbinu i šanse za ostanak u Marseilleu vrlo su male. Prema njima - Tudor je odlučio otići na kraju sezone.

Dva kola prije kraja Marseille je treći s pet bodova manje od drugoplasiranog Lensa, aza vikend igraju utakmicu 37. kola Ligue 1 protiv Bresta na Velodromeu. Osim najave same utakmice, o svojoj je budućnosti govorio u jako smirenom i zadovoljnom tonu. Nije dao naslutiti mogući rastanak:

“Postoje neke interne stvari koje moram proći s čelnicima. To bi se moglo dogoditi sljedećeg tjedna. Imamo iskren odnos. Nikad nisam imao takvu komunikaciju s vlasnicima u prethodnim klubovima. Uvijek sam imao sto posto podršku, a to je jako rijetko. Vjeruju u mene.”

Zbog ove izjave koja sugerira moguć ostanak u francuskom klubu, saznanja Sportitalije još su veće iznenađenje. No treba uzeti u obzir i to da je on velika želja Juventusa kojega jako dobro poznaje. Podsjetimo, kao nogometaš odigrao je Tudor 174 utakmice za Juve, a kao Pirlov zamjenik podigao je posljednja dva trofeja upisana u vitrine kluba.

Dodajmo i kako Marseille slavi 30 godina od osvajanja naslova prvaka Europe pobjedom 1-0 u finalu protiv Milana. U toj je utakmici za Marseille igrao i legendarni Hrvat - Alen Bokšić.

“Baš sam pričao s Bokšićem prije deset minuta. On mi je prijatelj, poznajemo se cijeli život. Stigao je upravo na aerodrom i idemo večeras na večeru. On je velik šampion koji je učinio dosta za ovaj klub”, otkrio je Tudor na presici.

(eg)



Tagovi

Igor TudorMarseilleOlympique MarseilleLigue 1Juventus

Ostale Vijesti