Bjelica u slatkim mukama uoči gostovanja: Dvojica neće konkurirati za utakmicu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.04.19. | 17:38

Ipak, dvojica još neće konkurirati za sutrašnji dvoboj.

Nogometaše zagrebačkog Dinama u subotu očekuje utakmica 29. kola Prve hrvatske nogometne lige. Modri gostuju u Puli kod Istre, a trener Nenad Bjelica uoči puta je prokomentirao stanje u momčadi, najavivši sam ogled.

ODIGRAJ Istra - Dinamo

„Istra je pokazala u zadnje dvije utakmice dva lica. U Rudešu dosta jalovo i slabo, ali u Koprivnici su odigrali jednu jako ozbiljnu utakmicu s jednom novom energijom. Tu su zasluženo uzeli bod i pokazali veliki karakter kad su se vratili iz 3:1 zaostatka. Treba im na tome čestitati. Mi smo već s Istrom imali teške utakmice ove sezone. I u Puli koja je dugo bila otvorena i u Zagrebu kada smo tek na kraju pobijedili. Očekuje nas tvrda utakmica s protivnikom koji igra bez opterećenja. Dinamo u svakoj utakmici ide po tri boda, to nam je cilj i u Puli. Želimo se još više približiti naslovu“, rekao je strateg Plavih.

Što se sastava tiče, gotovo svi prvotimci će konkurirati za sastav. Nitko nema suspenziju zbog kartona, svi su u trenažnom procesu, ali dvojica igrača ipak neće konkurirati za sutrašnji dvoboj. Riječ je o Izetu Hajroviću i Marinu Leovcu koji su izbivali određeno vrijeme zbog ozljede te nisu spremni za punu minutažu.

„Njih dvojica nisu na raspolaganju, iako će Hajrović vjerojatno biti u kadru za utakmicu u Koprivnici. Jedna privilegirana situacija u kojoj 23 igrača konkuriraju za 18 mjesta. To su slatke brige trenera, nadam se da ću odabrati najbolje“, zaključio je Bjelica.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Nenad BjelicaIzet HajrovićMarin Leovac

Ostale Vijesti