Bjelica s dvije dvojbe uoči Šahtara (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.10.19. | 08:56

Utakmica je na rasporedu sutra (utorak) od 18:55 sati.

Nogometaši zagrebačkog Dinama za vikend su uspješno apsolvirali još jednu prepreku u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Na gostovanju kod Gorice zadržali su stopostotan učinak protiv tog protivnika koji je prošle godine bio debitant u prvom rangu hrvatskog nogometa. Ovog puta, Modri su slavili rezultatom 4-2, a hat-trick postigao je Mislav Oršić.

Tečajevi za utakmicu Šahtar-Dinamo

Upravo će Oršić biti jedna od glavnih uzdanica trenera Nenada Bjelice na gostovanju ovog u utorka u Harkivu, gdje Šahtar zbog ratnog stanja igra svoje domaće utakmice. Međutim, Osječanin na klupi zagrebačke momčadi ima i dvije dvojbe za udarni sastav uoči početka utakmice.

Prva je više zabrinutost nego dvojba. Kapetan Arijan Ademi, čini se, još nije dovoljno zaliječio ozljedu gležnja te je upitan za nastup protiv 'Rudara'. S druge strane, Bruno Petković je još prije nekoliko dana bio vrlo optimističan i rekao je da će gotovo sigurno biti na raspolaganju treneru Plavih. On je također imao problema s gležnjem.

Druga dilema vezana uz udarni sastav za treće kolo Lige prvaka tiče se desnog krila. Za nastup konkuriraju Izet Hajrović i Damian Kadzior. Poljak je u jako dobroj formi, ali i Hajrović ima zarađeni kredit zbog svega napravljenog u posljednjih godinu dana kod Bjelice. Postoji opcija i sa Olmom na desnom krilu, u tom slučaju bi u vezni red od prve minute ušao Amer Gojak, ali izgledno je za očekivati Kadziora ili Hajrovića.

Vrijedi spomenuti da je sudac utakmice Antonio Mateu Lahoz, koji je hrvatskom prvaku sudio prije četiri godine protiv Olympiakosa, kada je domaćin u Pireju slavio preokretom 2-1, a Dinamo igrao posljednjih deset minuta s igračem manje nakon isključenja Pivarića.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Nenad BjelicaArijan AdemiBruno PetkovićIzet HajrovićDamian Kadzior

Ostale Vijesti