RAFAEL MARCHANTE/Action Images
RAFAEL MARCHANTE/Action Images

Bjelica potvrdio da se Hajduk upleo u borbu za Ferra: Okrenuo se drugim opcijama, svako zlo za neko dobro

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.01.22. | 12:08

Portugalac ima nekoliko zanimljivih opcija.

Nogometaši Osijek trenutno su u Istri gdje polako zaključuju pripreme uoči početka drugog dijela sezone. Od sljedećeg tjedna opet su u Osijeku, a iako navijači žarko očekuju dolazak 'kapitalca', sad je sigurno da Ferro neće biti taj.

Naime, kao što smo ranije pisali, njegovo dovođenje je definitivno propalo, ali Nenad Bjelica je u razgovoru za Glas Slavonije potvrdio nešto što se ranije nije znalo, a to je da je Hajduk u priči za dovođenjem portugalskog braniča koji nije htio put Gradskog vrta.

„Okrenuo se drugim opcijama. Ima ponuda iz Nizozemske, Portugala i Italije, a u priču se upleo i Hajduk. Što se nas tiče, mi se okrećemo drugim rješenjima. Vidjet ćemo hoće li to biti neki novi stoper ili lijevi bek. Svako zlo za neko dobro. Možda dovedemo još bolje rješenje“, rekao je Bjelica za Glas Slavonije.

Što se tiče Mije Caktaša, iako su ga neki hrvatski mediji najavljivali prvo jučer, a onda i danas u dresu Osijeka, to se još neko vrijeme neće dogoditi. Nekadašnja desetka Hajduka je trenutno u izolaciji zbog pozitivnog testa na koronavirus, ali je sve izglednije da će u konačnici put Osijeka sljedećeg tjedna.

Važno je za istaknuti da Caktaš ima ponudu, Osijeka ali istu još uvijek nije prihvatio. Vjerojatno hoće, ali to se još sa sigurnošću ne zna.

Nadalje, ono što ohrabruje navijače Osijeka da bi ove zime mogli u svoje redove dobiti igrača koji je protiv Bijelo-plavih u karijeri skupio sedam pogodaka je to da je njegova azijska avantura definitivno završena. Iako se po nekim hrvatski medijima pisalo kako je Caktaš ozlijeđen, on je jednostavno u Damacu otpušten zbog svojih slabijih predstava. Iz kluba su ga isplatili, zahvalili mu se na uslugama te su si na taj način otvorili mjesto za novog stranca. U Osijeku bi, ako dođe, odmah trebao biti na raspolaganju Nenadu Bjelici u nastavku sezone. Naravno, ako do transfera uopće dođe...


Tagovi

Nenad BjelicaFerroHajdukOsijeknogometni transferiMijo Caktaš

Ostale Vijesti