Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Usprkos nedolasku Ferra, Bjelica se riješio još jednog stopera koji odlazi u Španjolsku

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.01.22. | 09:33

Podsjetimo, Barišić će do kraja sezone biti u Italiji, stoga Bjelica zasad ima dva stopera manje u odnosu na prvi dio sezone.

Neposredno prije nego što većina nogometnih diljem svijeta ugasi svoje mobitele i odluči da će se nekim transferom, posudbom, problemom ili dobrom viješću 'baviti sutra', na adresu Germanijaka ove srijede stigla je vijest kako Ferro definitivno otpada iz svih kombinacija za dolaskom u Osijek.

I bez da je sve procurilo u javnost, puno se toga moralo poklopiti da on dođe u Gradski vrt. Ispostavilo se da se za njegovim uslugama bore Osijek i Himki, a kad je Portugalac odbio Ruse, neki navijači ponadali su se da bi u nastavku sezone on uistinu mogao biti na dispoziciji Nenadu Bjelici.

No, od toga neće biti ništa, dolazak Ferra je propao, ali Bjelica će morati pojačavati svoju posljednju liniju. Naime, španjolski stoper Caro vraća se u svoju domovinu te će do kraja ove sezone biti član UCAM Murcije, kluba koji se natječe u trećem razredu tamošnjeg nogometa.

On je za Osijek u godinu i pol dana skupio tek osam nastupa, a ove sezone igrao je tek jednom – u Kupu protiv Bednje.

Caro je izdanak Betisove škole nogometa, a za novu momčad mogao bi debitirati već ovog vikenda kad ih očekuje gostovanje kod Barcelone B.

Odlaskom Španjolca postalo je jasno da je Bralić sve dalje od prelaska u Sepsi. U slučaju da stoper iz Vranjica napusti Bijelo-plave, Bjelica bi ostao na svega tri stopera – Škoriću, Lončaru i Čeberku.

Za Osječane prijelazni rok nije gotov. Čeka se 'kapitalac', Ferro očito nije 'taj', a Cara i Barišića, koji je otišao na posudbu u Serie B, nema do konca sezone.


Tagovi

FerroJose Antonio CaroOsijekMurcia

Ostale Vijesti