Luka Stanzl/Action Images
Luka Stanzl/Action Images

Bjelica: Pokušat ćemo dovesti igrača s kojim će Osijek biti jak kao i s Bočkajem, Bočkaj: Nije zbogom, samo doviđenja

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 24.12.21. | 15:29

Ponajbolji igrač i trener Osijeka odradili su pozdravne poruke.

Petar Bočkaj je novi igrač Dinama, potvrdio je to sada već njegov bivši klub Osijek, a oglasio se i trener Bijelo-plavih Nenad Bjelica:

"Prije svega hvala Peri Bočkaju na svemu što je pružio NK Osijek u ovim sezonama što je bio kod nas. Budući da je ulazio u zadnju godinu ugovora i da je njegova želja za napretkom bila velika, uspjeli smo se dogovoriti s GNK Dinamo oko njegovog definitivnog transfera i želimo mu u budućnosti puno sreće. U ovom trenutku na poziciji lijevog beka imamo igrače poput Jurčevića, Cheberka i mladog Cvijanovića, a ukoliko na tržištu nađemo interesantnog igrača pokušat ćemo ga dovesti u NK Osijek da bude jak kao što je bio i s Petrom Bočkajem."

Sam Bočkaj poslao je oproštajnu poruku klubu u kojem je postao ponajbolji igrač domaće lige:

"Hvala svima u klubu, od teta čistačica do predsjednika, posebno svim trenerima i suigračima. U nogometnom klubu Osijek sam proveo pet sjajnih godina, Osijek je grad u koji sam se zaljubio, ali došao je trenutak za korak naprijed. Hvala i svim navijačima koji su me bodrili i podržavali, s moje strane ovo nije zbogom nego samo doviđenja."



Tagovi

Nenad BjelicaPetar BočkajOsijekDinamo Zagreb

Ostale Vijesti