Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Bivši veznjak Istre 1961 meta Hajduka, odbijena ponuda od milijun eura

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 24.07.22. | 12:14

Španjolski mediji donose vijest

Hajduk je u novu HNL kampanju startao pobjedom nad Istrom 1961, dok je za danas predviđena utakmica s Rijekom odgođena. Za to vrijeme se i dalje traga za pojačanjima, pa su tako na gornjim etažama kluba, barem tako tvrde tamošnji mediji, zavirili u španjolski izlog i poslali milijun eura vrijednu ponudu za Abdallahija Mahmouda. No, Alaves je navodno odbio milijunsku ponudu za svog igrača.

Mauritanac, inače primarno veznjak, je već trčkarao domaćim travnjacima, budući da je protekle sezone preko glave navlačio dres baš Istre 1961.

Za Puležane je nastupio u 27 utakmica (tri u Kupu), a može se pohvaliti s četiri pogotka i tri asista za to vrijeme. Baš je jedan od tih pogodaka odsjeo u mreži Hajduka, no Abdallahi je imao osjećaj kako to nije dovoljno značajan prasak u zadnjem nastupu za Istrijane, pa je na istoj utakmici zaradio i raniji odlazak na tuširanje zbog crvenog kartona. Točnije drugog žutog, a prvi je dobio zbog specifične proslave gola, koju je glavni sudac te utakmice, Zdenko Lovrić iz Đakova, procijenio "nesportskom". A radilo se samo o afričkom plesnom koraku...

22-godišnjak s Alavesom ima ugovor potpisan do 2025. godine, a Transfermarkt njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 800 tisuća eura. (pz)


Tagovi

HajdukAlavesIstra 1961Abdullahi Mahmoud

Ostale Vijesti