Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši veznjak Hajduka potjeran iz momčadi tri kola prije kraja prvenstva

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.05.21. | 15:03

Nakon odlaska s Poljuda karijera mu je krenula nizbrdo

Nekadašnji veznjak Hajduka i reprezentacije BiH 29-godišnji Tino Sven Sušić izbačen je iz momčadi Sarajeva, javlja sportsport.ba.

Momčad s Koševa u posljednja tri kola prvenstva vodi utrku s Borcem iz Banja Luke za naslov prvaka, a također su u finalu tamošnjeg kupa te imaju priliku osvojiti dvostruku krunu, no u toj borbi im kako stvari stoje neće pomoći dvojica iskusnih veznjaka Sušić i Aleksandar Pejović.

Naime, prema informacijama istog medija bivši igrač Hajduka je odstranjen iz momčad zbog nediscipline i slabog zalaganja na treninzima, dok je Pejović udaljen zbog najavljene tužbe zbog dugovanja, ali klub se još nije službeno očitovao.

Sušić je član Sarajeva od veljače prošle godine te je potpisao ugovor na dvije godine, ali zbog brojnih ozljeda nikad nije uhvatio kontinuitet pa je do sad upisao tek 27 nastupa te zabio dva gola uz isto toliko asistencija.

U karijeri je osim kluba s Koševa nastupao za Royal Antwerp, WWW-Venlo, Genk, Maccabi, Hartberg i Hajduk. U Splitu je Sušić pružao i najbolje partije u karijeri odigravši za Bile 123 utakmice, zabio 27 golova i upisao 24 asistencije te osvojio Kup.

Nakon Poljuda mu se predviđala velika karijera, čak su se po medijima povlačile glasine kako je za njegove usluge zainteresiran milanski Inter, ali je na kraju završio u belgijskom Genku u transferu vrijednom dva milijuna eura.


Tagovi

Tino Sven SušićHajduk

Ostale Vijesti