Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Tipovi dana: Remi u Varaždinu, slavlje Gorice i kiša golova na Šubićevcu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.05.21. | 11:21

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama.

Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 15:00
Varaždin - Rijeka
ID: 5594070

Varaždin u 35. kolu Prve HNL dočekuje Rijeku. Važna utakmica za obje ekipe, domaćin vodi veliku borbu za ostanak u ligi, dok se gosti pokušavaju obraniti od Hajduka, ali se još nadaju kako mogu dostići Goricu. U četiri međusobna dvoboja ove sezone Rijeka je tri puta slavila, dok je Varaždin upisao jednu pobjedu, ali i jedinu na svom stadionu. Danas kladionice više vjeruju gostima, no domaćini su u prošlom kolu u remiju 2:2 protiv Dinama pokazali da itekako mogu biti opasni te da neće jeftino prodati kožu. Ovo bi možda probali odigrati 'X'.


Klađenje na utakmicu

Tip: X (3.6)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1. LIGA | 17:05
Šibenik - Hajduk
ID: 5594072

Posljednji ovosezonski Dalmatinski derbi igra se na Šubićevcu. Domaćin je već osigurao ostanak te u susret ulazi rasterećeno, no utakmice protiv Hajduka su više od nogometa pa ne treba očekivati kako će momčad trenera Escobara ući opušteno u susret. U tri međusobna susreta ove sezone Hajduk je slavio u dva, dok je Šibenik u prvom iznenadio na Poljudu. Zanimljivo sve utakmice su završile minimalnom pobjedom. Ipak, Hajduk je raspucan bio protiv Gorice pa ne vidimo razlog zašto bi se zaustavio na Šubićevcu. Zato bi ovo vrlo lako moglo proći s golovima na obje strane i ukupno više od četiri gola na utakmici.


Oba tima daju gol

Tip: gg i 4+ (3.9)
Vrijedi probati
HRVATSKA 1. LIGA | 19:10
HNK Gorica - Dinamo
ID: 5594069

Gorica dva kola prije kraja ima sve u svojim rukama što se tiče očuvanja trećeg mjesta. Četvrtoj Rijeci bježe isto toliko bodova i već danas imaju meč loptu. No, u slučaju poraza, a pobjeda rivala i četvrto mjesto bi moglo doći u znak pitanja jer zadnje kolo gostuju na Rujevici. S druge strane, Dinamo je i matematički osigurao naslov prvaka te im u fokusu preostalo finale Kupa protiv Istre kao kruna sjajne sezone u kojoj su imali fenomenalne nastupe u Europi, a sve žele završiti s dvostrukim naslovom. Trener Krznar će zasigurno koristiti igrače koji su manje igrali tokom sezone, no to ne znači kako će Gorica imati lagan zadatak. I ovdje idemo hrabro pa ćemo predložiti jedinicu na Goricu.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (4.25)
Fiksevi dana
NJEMAČKA 1. LIGA | 20:30
RB Leipzig - Wolfsburg
ID: 5594167

Drugi i treći susreću se u pretposljednjem kolu Bundeslige. RB Leipzig bi svakako htio sprati gorak okus poraza u finalu DFB pokala od Borussije Dortmund. Vukovima to nikako ne odgovara jer b eventualnim porazom pali na četvrto mjesto ako Dortmund uzme tri boda u Mainzu ranije. Remi bi možda odgovarao za obje strane, ali ipak radi se o ekipama koje vole igrati na pobjedu. Ovdje idemo na sigurno pa predlažemo jednostavnu okladu oba daju gol - DA.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.6)
Fiksevi dana
TALIJANSKA 1. LIGA | 20:45
Milan - Cagliari
ID: 5593599

Računica Milana je jasna, a to je pobjeda i idu u Ligu prvaka. U strašnoj su formi u posljednje vrijeme, a to su na svojoj koži najbolje osjetili igrači Torina i Juventusa. Cagliari je posljednjih šest utakmica bez poraza od čega je u četiri slavio i dvije remizirao. Vjerojatno već razmišljaju da bi baš bila šteta danas propustiti upisati i sedmu bez poraza. Međutim, Rebić i društvo imaju drugačije planove i napravit će sve da ih ostvare. Vrlo jednostavno, igrajte na pobjedu Milana.


Klađenje na utakmicu

Tip: 1 (1.4)

Tagovi

prijedlozi i tipovitipoviTipovi danatipovi danatipovi za klađenjeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dannajigraniji parovi dana

Ostale Vijesti