REUTERS/Russell Cheyne
REUTERS/Russell Cheyne

Bivši trener o 100-milijunskom pojačanju Chelseaja: “On je kopija Mbappea!”

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.01.23. | 08:45

Ukrajinac nedjelju provodi na liječničkim pregledima u Londonu

Polivalentni ofenzivac Šahtara Mihajlo Mudrik privatnim je zrakoplovim u subotu navečer doletio u London gdje će danas biti na liječničkim pregledima kako bi se zgotovio transfer u Chelsea koji će platiti odštetu od 100 milijuna eura ukrajinskom klubu prognanom iz Donjecka, a u približavanju Englezima 22-godišnjeg plavokosog brzanca koji je pod Igorom Jovićevićem igrao na krilu (u reprezentaciji više u veznom redu) Goal.com prenosi izjavu Mircee Lucescua, njegova bivšeg trenera koji sad vodi rivala kijevski Dinamo.

“Njegove su kvalitete i perspektiva neupitni. Mudrik je kopija Mbappea, bit će veličanstveno gledati ga na višoj razini nego dosad”, kazao je kratko, ali jasno 77-godišnji Lucescu.

Londonski Plavi su uspjeli pobijediti Topnike u utrci za Ukrajinca rođenog u Krasnogradu, Harkivska oblast, momčad sa Stamford Bridgea hitno treba pojačanje za napad, pa je odriješila kesu na traženi iznos, a igrač bi trebao potpisati sedmogodišnji ugovor. Ogroman je to uspjeh sportskog direktora Šahtara Darija Srne i glavnog direktora kluba Serhija Palkina, svojevrsna satisfakcija za neuspjeh žalbe CAS-u na Fifinu odluku o transferima. (nl)



Tagovi

Mihajlo MudrikChelseaŠahtarDarijo SrnaMircea LucescuZimski prijelazni rok 2023.

Ostale Vijesti