Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Bivši trener Dinama dao ostavku, klub ju odbio pa mu nakon par dana uručio otkaz

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 23.10.23. | 20:22

Teški su dani u bugarskom velikanu, a slijedi im okršaj s Livakovićem

Prije nekoliko dana bivši trener Dinama Ivajlo Petev i njegov stručni stožer podnijeli su ostavke na svojim pozicijama u bugarskom Ludogorecu. Bilo je to nakon debakla u Danskoj od Nordsjællanda 7-1.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ipak, klub je te ostvake odbio, no sada bugarski mediji pišu kako je Petev postao bivši nakon samo nekoliko dana i to tako što mu je klub uručio otkaz. Trenutno Ludogorec zaostaje šest bodova za Lokomotiv Plovdivom, ali s dvije utakmice manje od trenutnog lidera bugarskog prvenstva. Ludogorets je u posljednjem susretu bugarskog prvenstva remizirao u gostima kod Arde (0-0).

Bugarski Blitz navodi da će Ivan Cvetkov voditi današnji trening Ludogoreca, koji u četvrtak očekuje utakmicu protiv Fenerbahcea u Istanbulu.

Petev je bugarsku momčad preuzeo u ožujku 2023. U 37 utakmica je osvojio duplu krunu. Uz Peteva u klubu su bila i dva bosanskohercegovačka trenera - Adi Adilović i Admir Kozlić. Podsjetimo, Petev je vodio Dinamo u sezoni u kojoj Modri nisu osvojili niti prvenstvo niti Kup, a Plavi su mu se zahvalili nakon što ni u pripremnim utakmicama za nadolazeću sezonu nisu vidjeli napredak.

Prije nego što je bio izbornik BiH, Petev je radio kao trener Jagiellonije, Omonije, Dinama, AEL Limasspola, Levskog, Ludogoreca i Ljubimeca, a prije nego što je stigao na klupu Dinama je dvije godine radio kao izbornik Bugarske (2014.-2016.) te je tu funkciju napustio baš kako bi mogao preuzeti Plave. Nakon Dinama je vvodio Al-Qadsiah i Jagielloniju da bi se na kraju ipak vratio Ludogorecu, a sada neslavno završio.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivajlo PetevLudogorec

Ostale Vijesti