Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Bivši Rijekin igrač spreman tužiti Željezničar UEFA-i!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.06.21. | 08:03

Stasiti stoper tvrdi da je financijski oštećen...

Tužna priča iz susjedstva. Nakon relativno slabe sezone u dresu Željezničara, Zadranin Frane Ikić je u potrazi za novim kluboim.

Do raskida suradnje je došlo nakon zbilja neugodnih i neprofesionalnih iskustava koje je doživio na Grbavici. Tvrdi kako mu je klub dužan nekoliko plaća i da je zbog svega spreman, ako je potrebno, pokrenuti i tužbu. Ipak, pružio je klubu posljednju šansu za zajednički dogovor prije odlaska u urede UEFA-e.

Svakako "lijepa" dobrodošlica i za našeg Tomislava Ivkovića, koji je neki dan i službeno preuzeo prvoligaša iz Sarajeva.

Ikić je preselio u Sarajevo prije godinu pol dana nakon kratke avanture u slovenskoj drugoj ligi gdje je branio boje NK Fuzinara. Ovaj 193cm vsoki stoper je rođeni Zadranin, a u karijeri je promjenio nekoliko klubova 1.HNL. Od Zadra, preko Rijeke do Cibalije. U 68 utakmica koliko je odigrao, skupio je 3 pogotka i dodao dvije asistencije.

Još uvijek nije poznato gdje će karijeru nastaviti ovaj 26-godišnjak, no ako je za vjerovati pisanju portal dm-fudbal, Ikić je na meti Zrinjskog.

Koliko ima istine u tim navodima, tek treba provjeriti, no jedno je sigurno, Frane Ikić ovog ljeta neće nositi bijeli dres s plavim prugama.

 


Tagovi

Frane IkićŽeljezničarSarajevoZrinjskiUEFA

Ostale Vijesti