Pixsell
Pixsell

Bivši prvotimci Hajduka briljiraju u svojim sredinama

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.09.23. | 12:53

Jednom je to bio 18. gol za aktualni klub, a drugom prvi.

Subota je bila sjajan dan za dva donedavna igrača Hajduka kojeg u 17 sati očekuje prvenstveni sraz s Goricom u Velikoj Gorici.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Za razliku od prošle sezone u kojoj je bio impresivan na početku, Marin Ljubičić u tekuću je ušao 'dizelaški'. Nakon što je u Kupu protiv niželigaša u 6-0 pobjedi LASK-a zabio i asistirao, u prvih šest prvenstvenih kola, uključujući i utakmicu playoffa za Europsku ligu protiv Zrinjskog, nije zabio, međutim 21-godišnji centarfor polagano ulazi u golgetersku formu.

Prvo je zabio posljednji pogodak za hrvatsku U21 reprezentaciju u 4-2 pobjedi nad Farskim Otocima na otvaranju kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a jučer je zabio i prvi prvenstveni pogodak za LASK u 3-1 gostujućoj pobjedi protiv Austrije u Klagenfurtu. Ljubičiću je to bio 13. pogodak u austrijskoj Bundesligi i 18 za LASK uopće te je stigao do 29 seniorskih pogodaka uopće.

LASK vrlo dobro plovi u prvenstvu Austrije te nakon sedam kola drži treće mjesto s 14 bodova, pet manje od vodećeg Red Bull Salzburga.

A prvijenac za novi klub zabio je još jedan bivši Hajdukov prvotimac. Libanonac Bassel Jradi ovog je ljeta Apolon iz Limassola, za kojeg je u zadnje dvije sezone zabio osam pogodaka, prešao u tajlandski Bangkok United. Debitirao je još krajem kolovoza kada je u 2-0 pobjedi nad Lamphun Warriorsima dobio tri minute, a tek neznačajno ozbiljniju minutažu (14 minuta) dobio je u sinoćnjoj 3-0 pobjedi nad Sukhothaijem. Jradi je u igru ušao u 76. pri rezultatu 2-0 za svoju momačd i trebalo mu je manje od 10 minuta da zabije i prvijenac.

Ovom pobjedom Bangkok United, koji je jednom osvojio naslov prvaka Tajlanda, zadržao je vodeće mjesto na ljestvici.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukLASK LinzTajlandBassel JradiMarin Ljubičić

Ostale Vijesti