Denis Kapetanović/PIXSELL
Denis Kapetanović/PIXSELL

Bivši prvotimac Hajduka vratio se treninzima nakon isprike i plaćene kazne

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.12.23. | 14:10

Junaka dvoboja protiv Alkmaara iz momčadi je izbacio Krunoslav Rendulić.

Kako je Germanijak već javio, Nekadašnji Hajdukov igrač Zvonimir Kožulj ponovno se priključio treninzima s prvim timom mostarskog Zrinjskog nakon što ga je iz sastava odstranio bivši trener bosanskohercegovačkog prvaka Krunoslav Rendulić

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Zvonimir Kožulj je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog pravilnika trenirao odvojeno od ostatka momčadi", naveli su iz Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara. 

Kožulj (30) je nezadovoljan minutažom koju je dobivao kod Rendulića odbio dolaziti na treninge prvog tima, te je nakon izvjesnog vremena ponovno počeo vježbati s momčadi juniora. Nakon odlaska hrvatskog stručnjaka s klupe bosanskohercegovačkog prvaka prvi trener postao je Mario Ivanković na čiji se nagovor Zvonimir Kožulj ovoga ljeta priključio Zrinjskog. Nakon razgovora sa stručnim stožerom Kožulj se ispričao a uprava kluba je donijela odluku da se vrati treninzima te financijski kazni sukladno stegovnom pravilniku kluba. 

Zvonimir Kožulj potpisan je ugovor sa Zrinjskim do 2025. godine. On je u prvom kolu Konferencijske lige bio heroj susreta s AZ Alkmaarom nakon što je Zrinjski napravio preokret s 0-3 na poluvremenu na 4-3. 

Potekao je u mostarskom Zrinjskom. U Hajduk je stigao 2016. iz ekipe Širokog. Na Poljudu se zadržao dvije sezone, nakon čega je igrao za momčadi u Poljskoj i Turskoj, te je nakon ozljede došao u Mostar kao slobodan igrač. 

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina) 


Tagovi

Zvonimir KožuljZrinjski

Ostale Vijesti