Tim Goode/PRESS ASSOCIATION
Tim Goode/PRESS ASSOCIATION

Autor povijesne pobjede Plemića vraćen u prvu momčad

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.12.23. | 20:20

Ovakav epilog bio je i očekivan nakon što je klupu mostarske momčadi napustio Krunoslav Rendulić

Bivši veznjak Hajduka, Zvonimir Kožulj, ponovno je dio prve momčadi Zrinjskog, objavili su iz kluba na društvenim mrežama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Zvonimir Kožulj danas je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog pravilnika trenirao odvojeno od ostatka momčadi.

Nakon zajedničkog razgovora sa stručnim stožerom, kapetanima momčadi te isprike igrača, Uprava kluba donijela je odluku da se Kožulj vrati u redoviti trenažni proces i financijski kazni sukladno disciplinskom pravilniku kluba”, stoji u objavi kluba.

Podsjetimo, Kožulj nije trenirao s prvom momčadi Plemića više od mjesec dana, a njegovo napuštanje momčadi javno je potvrdio tadašnji trener Krunoslav Rendulić koji je prije utakmice protiv Tuzla Cityja istaknuo:

"Nemam što puno reći na tu temu.Kožulj više nije s nama i to je tako. Ima nas puno. On je odlučio da više neće biti dio momčadi. Priča je jednostrana, nije se čuo naš stav. Ono što ja očekujem je da klub izađe s priopćenjem i da tu stavimo točku na tu stvar".

Rendulić je pak 18. studenog postao bivši u Zrinjskom, a na njegovo mjesto je privremeno sjeo Mario Ivanković. Nedugo po njegovom imenovanju objavljeno je kako su Kožulju vrata kluba otvorena, a on je sada vraćen u prvu momčad. Podsjetimo, Kožulj je bio autor povijesne pobjede Zrinjskog protiv AZ-a, a utakmicu je obilježio s dva pogotka nakon što je u igru ušao u drugom dijelu.

Iako su mnogi vjerovali da bi 48-godišnji Hrvat mogao postati trajno rješenje, na klupi Zrinjskog nakon poraza od Zvijezde 09 postalo je potpuno jasno kako će Uprava kluba u narednim tjednima potražiti novog trenera koji će onda povesti Plemiće u drugi dio sezone.

Do kraja jesenskog dijela pred Zrinjskim su još utakmice protiv Širokog Brijega u gostima (10.prosinca), četiri dana kasnije očekuje je ih domaći okršaj protiv Aston Ville, a onda, samo dva dana kasnije, prvi dio sezone zaključit će derbijem protiv Sarajeva.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ZrinjskiZvonimir Kožulj

Ostale Vijesti