Bivši napadač Rijeke i drugi strijelac lige u Sloveniji uskoro u Serie A?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.08.20. | 13:27

Riječani bi ga sada možda rado vidjeli u svojim redovima, ali čini se da je prekasno...

Nekadašnji napadač Rijeke, kojega je klub s Rujevice olako otpisao – Dario Vizinger – upravo je okončao najbolju sezonu karijere.

Sa 23 zabijena gola uz 12 pridodanih asistencija sa svojim Celjem osvojio je naslov prvaka Slovenije te zauzeo drugo mjesto u poretku ljestvice strijelaca, iza Ante Vukušića koji je imao tri zgoditka više.

Ovaj 22-godišnji golgeter odigrao je tek dva prvenstvena susreta za Riječane da bi preko Hrvatskog Dragovoljca prije tri godine otišao u „Deželu“. Tamo je prvo zaigrato za Rudar na posudbi iz Rijeke, a potom je i službeno postao igrač Celja na zimu 2018. godine.

Njegove odlične igre ove sezone upale su u oko i talijanskim klubovima poa tako Tutto Calcio Mercato piše da se za njegove usluge interesiraju dva prvoligaša – novopečeni Benevento te stari Genoa, dok je u igri i novopečenogi drugoligaš Lecce.

Spomenuti medij naglasak stavlja na Benevento kao najzagriženiji za njegove usluge jer im je propao dolazak bivšeg golgetera Chelseaja, Loica Remya, s kojim je sve bilo dogovoreno, ali je pao na liječničkom pregledu.

Prema Transfermarktu, Dario Vizinger – rođeni Čakovčanin – vrijedi 900 tisuća eura.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr">VIZINGER, LO SCONOSCIUTO AL CENTRO DEL MERCATO<a href="https://twitter.com/hashtag/vizinger?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#vizinger</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/benevento?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#benevento</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/lecce?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#lecce</a> <a href="https://t.co/ksibGtHerd">https://t.co/ksibGtHerd</a></p>&mdash; Tutto Calciomercato 24 (@TuttoCalciomer1) <a href="https://twitter.com/TuttoCalciomer1/status/1290208619670016003?ref_src=twsrc%5Etfw">August 3, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(Foto: youtube screenshot)


Tagovi

Dario VizingerCeljeBeneventoLecceSerie B

Ostale Vijesti