Bivši napadač Intera predložio Conteu kojih pet igrača treba kupiti

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.04.20. | 22:45

Karizmatični Talijan s kojim nikad nije dosadno.

Legendarni Antonio Cassano ostvario je bogatu karijeru, ali je svojom karizmom prečesto ostavljao dojam kao da ga ista priječi u punm ostvarivanju talenata. Danas 37-godišnji bivši nogometaš predstavio je talijanskim medijima svoj plan za Interov prijelazni rok. 

Točnije, Cassano je savjetovao Antoniju Conteu kojih pet igrača Inter mora dovesti. Sve kreće od prodaje Lautara Martineza u Barcelonu. Transfer je to o kojem se jako često priča zbog želje Martineza da zaigra s Lionelom Messijem, svojim velikim prijateljem. Lautaro ima izlaznu klauzulu od 111 milijuna eura, a Cassano savjetuje Inter da zatraži 70-80 milijuna eura i sjajnog veznjaka Arthura. 

"Inter ga je doveo za 20 milijuna eura, a može ga prodati za više od 100. On je sjajan igrač, bit će još bolji za dvije-tri godine, ali Conte želi pobjeđivati odmah. Može od Barcelone uzeti i Arthura i 70 ili 80 milijuna eura. Novac može iskoristiti za dovođenje Lacazetta iz Arsenala. Tu je i Edinson Cavani, ne zaboravite da njegov ugovor ističe na ljeto", izjavio je Cassano.

Osim ove trojice, bivši igrač Rome, Real Madrida, Milana, Intera i drugih klubova preporučio je Nerazzurrima da novac od prodaje Maura Icardija, koja je vrlo izvjesna, ulože u jačanje obrane. Njegova preporuka je dvojac iz Barcelone - Samuel Umtiti i Clement Lenglet. 

Hoće li Conte i uprava Intera poslušati bivšeg igrača, saznat ćemo tijekom ljeta, ali svakako je bilo zanimljivo čuti savjete uvijek zanimljivog Cassana. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Antonio CassanoLautaro MartinezClement LengletEdinson CavaniArthurAlexandre Lacazette

Ostale Vijesti