Bivši mladi švicarski reprezentativac raskinuo ugovor sa Slaven Belupom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.05.20. | 19:48

Sporazumno okončana suradnja.

Robin Kamber više nije igrač Slaven Belupa. Klub i švicarski veznjak jučer su sporazumno raskinuli ugovor.

Kamber je u dresu popularnih Farmaceuta debitirao u susretu 20. kola Hrvatski Telekom Prve lige protiv Dinama na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Ukupno je upisao četiri nastupa za Slaven Belupo i pritom zaradio dva žuta kartona.

Ovaj 23-godišnji veznjak karijeru je započeo u omladinskom pogodnu Basela, a još je branio boje Red Bull Salzburga, Servettea, Vaduza i Winterthura, dok je posljednje dvije godine proveo u ponajvećem švicarskom klubu Grasshopperu.

Kamber je prošao praktički sve mlađe uzraste švicarske reprezentacije, a kombinirano je skupio 26 nastupa i osam pogodaka.

Iz koprivničkog kluba zaželjeli su Kamberu sreću u nastavku karijere, stoji na klupskoj web stranici. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Prva HNLRobin Kamber

Ostale Vijesti